Ο παππούς που μας βγήκε μεγάλος γύπας! Ανδρέας Φουστάνος: “Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά”

Κοινοποίηση:
φουστανος

Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκαλυπτικός όπως πάντα μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Για τα προσωπικά του, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: «Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά. Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. AN ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ?????

  2. Άλλος ένας ηλικιωμένος που σίγουρα μπερδεύει το κατούρημα με το γα@@σι

Comments are closed.