Ο κόσμος πεινάει και ο Κούλης ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπάρες του στην Κρήτη!

Κοινοποίηση:
κουλης διακοπες

Πάσχα στα Χανιά απολαμβάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη από τη Μεγάλη Παρασκευή και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα.
Με μια οικογενειακή φωτογραφία από τους «Τάφους των Βενιζέλων» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε πασχαλινό μήνυμα, αγκαλιά με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και τον γιο τους Κωνσταντίνο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αμα αυτοί είναι οικογένεια εγώ είμαι αστροναύτης!! Μάνα τώρα και σύζυγος που τάχα μου είναι ευτυχισμένη κλπ… να κάθεται σαν αγγούρι καλά πες τον άντρα το ζαβό δεν τα πάνε καλά… τον γιό της ποια μάνα δεν θα τον κρατούσε αγκαλιά;; Αυτή μάλλον ούτε τον πατέρα ούτε τον γιο θέλει δίπλα της

  2. αυτο το λαμόγιο καλά κάνει.. Εμείς τι κάνουμε????????????????

  3. Ο/Η Putana σβάμπ. Για τη ζαρτιέρα-νυφικό στην πλαζ τα κάνεις όλα λέει:

    Μπαράζ αεροψεκασμών στον ουρανό της Αν. Μακεδονίας και Θράκης σήμερα. Ψεκάσανε κάτι που διαλύθηκε σχετικά γρηγορα. Ενδεχομένως ιούς ή παράσιτα. Ο ουρανός το μεσημέρι θύμιζε κάτι τρελές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από ηπα και Μεξικό. Πάρα πάρα πολλά αεροπλάνα, με πτήσεις προς κάθε κατεύθυνση του ορίζοντα. Ακόμα και οι χειρότεροι εχθροί σέβονται τις μεγάλες εθνικές γιορτές και κάνουν εκεχυρεία. Αλλά η νΤπ δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη.

  4. χρόνια πολλά γράφει μάλλον το Χριστός Ανέστη δεν του αρέσει…

  5. Επίτηδες γιατί μας δουλεύουν, ξεκάθαρο στις φάτσες τους

Comments are closed.