Ο καταψύκτης της φρίκης – 35χρονος δολοφόνησε δύο γυναίκες και τις είχε κρύψει μέσα

Κοινοποίηση:
atapsiktis_ptomata_dolofonia

Ένας άνδρας που δολοφόνησε δύο γυναίκες στο Κάνινγκ Τάουν του ανατολικού Λονδίνου αγόρασε έναν καταψύκτη με μοναδικό σκοπό να κρύψει τα πτώματά τους.

Οι σοροί δύο γυναικών, της Χένριετ Σουκς και της Μίρικαν Μουσταφά ανακαλύφθηκαν από την αστυνομία σε ένα διαμέρισμα στο Κάνινγκ Τάουν στις 27 Απριλίου 2019.

Ωστόσο οι αποτρόπαιες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές τώρα, κατά τη διεξαγωγή της δίκης του 35χρονου Ζαχίντ Γιούνις, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα.

Την πρώτη ημέρα της δίκης ακούστηκε στην αίθουσα ότι τα θύματα είχαν υποστεί «σκληρή βία». Η εισαγγελέας Ντάνκαν Πένι είπε ότι ο Γιούνις αγόρασε τον καταψύκτη λίγο μετά το θάνατο της Σουκς «με μοναδικό σκοπό» να κρύψει τη σορό της. Όταν η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του Γιούνις βρήκε έναν κλειδωμένο καταψύκτη σε ένα ντουλάπι γεμάτο μύγες. Όταν οι αξιωματικοί έσπασαν τον καταψύκτη με λοστό ανακάλυψαν τα πτώματα των Σουκς και Μουσταφά.
Οι γυναίκες, και οι δύο στα 30 τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, είχαν υποστεί πολλά κατάγματα στα πλευρά, η Σουκς έφερε φρικτά τραύματα στο κεφάλι ενώ η Μουσταφά είχε κατάγματα στο στέρνο και τον λάρυγγα. Το αίμα της Σουκς βρέθηκε στο χαλί του διαμερίσματος και τα δακτυλικά αποτυπώματα της Μουσταφά στο φούρνο.

Στο διάστημα από τη δολοφονία μέχρι την ανακάλυψη των σορών των δύο γυναικών υπήρχαν περίοδοι κατά τις οποίες η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμα είχε διακοπεί, με αποτέλεσμα τα πτώματα να αρχίσουν να αποσυντίθενται. Λίγο αργότερα, ο Γιούνις αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι εξαιτίας της δυσωδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response