Ο ελληνικός λαός ζητάει άμεσα εκλογές να φύγει η βρωμιά και η μπόχα

Κοινοποίηση:
ΕΞΞΞΞ

Μετά την αποκάλυψη του βρώμικου παρακράτους παρακολουθήσεων με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κολαούζος τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων ο μόνος δρόμος είναι οι κάλπες.

Άυτος ο άνθρωπος δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά την Ελλάδα μετά τα τόσα σκάνδαλα που έχουν βγει στη φόρα το τελευταίο διάστημα.

Από τις πυρκαγιές και τις ανεμογεννήτριες του Γεραπετρίτη και της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, στα φαγοπότια με απευθείας αναθέσεις και άρνηση ελέγχου από την επιτροπή διαφάνειας που ακριβώς πήγαν τα χρήματα μέχρι τις παρακολουθήσεις, τα συμβόλαια θανάτου και τον έλεγχο της δικαιοσύνης

Ένα σύστημα βουτηγμένο μέσα στη λάσπη και το αίμα με σκοπό να κρατηθούν όλοι αυτοί οι κηφήνες λίγο παραπάνω στην καρέκλα και να κερδίσουν παράταση μερικούς μήνες.

Απειλές, εκβιασμοί, πυροβολισμοί σε δημοσιογράφους, δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών, λαθραίων καυσίμων και τσιγάρων, μία μπόχα που δεν πλησιάζεις ούτε με κλειστή μύτη.

Απόλυτος έλεγχος της δικαιοσύνης για να μην δικαιώνει σε καμία των περιπτώσεων τον Έλληνα πολίτη, βιαστές και δολοφόνοι εκτός φυλακών και διάλυση νοσοκομείων, εκπαίδευσης, μικρών επιχειρήσεων με αντισυνταγματικά lockdown και μέτρα εξαθλίωσης.

Απολύσεις υγειονομικών που δεν έχουν τσιμπηθεί, εκβιασμοί για το εμβόλιο(), αντισυνταγματικά πρόστιμα, καταστολή από τους ματατζήδες, ξύλο σε όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι….

Ακόμα και τώρα να αποχωρήσουν με όλα όσα έχουν κάνει θα τους μνημονεύει για πάρα πολλά χρόνια ο ελληνικός λαός.

karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: