Ο «γύπας» του Ρουκ Ζουκ εισέβαλε στους «Κουκου» και τους «τρέλανε» – Οι ατάκες που τους άφησαν όλους «άφωνους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault_1

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Ρουκ Ζουκ και δεν δίστασε να φλερτάρει με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια έμενε άφωνη με αυτά που άκουγε και το βίντεο γινόταν ένα από τα πιο δημοφιλή στο διαδίκτυο το επόμενο διάστημα.

Το πρωί της Πέμπτης, άλλη μία παρουσιάστρια έμεινε άφωνη στον αέρα όταν είδε τον 19χρονο Παύλο να μπαίνει στο πλατό της εκπομπής της. Η Κατερίνα Καραβάτου αν και θέλησε να κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας τον νεαρό πρωταθλητή του “Γύπινγκ”, δεν τα κατάφερε.

«Όταν έπαιξε το απόσπασμα η μαμά μου μου είπε πως είναι πολύ περήφανη για μένα. Η Ζέτα μου άρεσε από παιδί, από το Παρά Πέντε. Περίμενα αυτή τη στιγμή πάρα πολλά χρόνια. Τη Ζέτα την είχα αφίσα στο μυαλό μου. Όταν τελείωσε το γύρισμα επειδή έπρεπε να παιχτεί το υπόλοιπο και εμείς χάσαμε, έπρεπε να φύγω, αλλά υποσχέθηκα πως θα ξαναγυρίσω» είπε ο 19χρονος με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σιγά τον ”γύπα”…Οι σημερινοί νεαροί είναι ευνουχισμένοι από την ‘πολιτική ορθότητα”,τις θεωρίες περί ”σεξισμού” και ”παρενόχλησης” κλπ…Δεν φτουράνε στο ελάχιστο μπροστά στα θρυλικά καμάκια της 10ετίας ’70, ας πούμε…

Comments are closed.