“Ο γιος, διοικητής νοσοκομείου, ο πατέρας κλέφτης στο Γ’ Νεκροταφείο”. Άρχισαν τα όργανα με τους διορισμούς των νέων διοικητών-κομματόσκυλων του Κικίλια

Κοινοποίηση:
kikilias

Δεν αρχίσαμε καλά κι έχουμε κι άλλα πολλά. Θα τους πάρουμε με τη σειρά. Υπομονή. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα μαζί τους. Αλλά…

Πολύ κακές οι επιλογές, κατ’ αρχήν, των προσώπων που επελέγησαν για διοικητές νοσοκομείων από τη λίστα Κικίλια.

Άρτι διορισθείς με κακό οικογενειακό παρελθόν. Ο γιος διοικητής, ο πατέρας συλληφθείς επ’ αυτοφώρω, να παίρνει φακελάκια για να θάψει νεκρούς στο Γ’ Νεκροταφείο. Τι φταίει ο γιος, θα πείτε να πληρώνει τις αμαρτίες του πατέρα. Εάν ήταν καλό παιδί, τίποτα. Αλλά αποδείχτηκε χειρότερος. Σε όλες τις εργασίες που πούλησε εκδούλευση.

Εδώ, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είμαστε σαν τις καμήλες. Θυμούμαστε χρόνια μακριά. Κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αποκαλύπτουμε. Πάντα με ονοματεπώνυμο.

Θα τα πούμε λοιπόν με τις επιλογές στην Υγεία. Ο Λαός θέλει ικανούς μάνατζερ στα νοσοκομεία κι όχι αλύπητα κι “ασύλληπτα” κομματόσκυλα και γλείφτες του κάθε ακριβού και πλούσιου πισινού.

Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, ένα απολαυστικό ρεπορτάζ για τις αξιοκρατικές επιλογές Κικίλια. Μην αρρωστήσουμε. Γιατί εάν πέσουμε στα χέρια των σκιτζήδων, αλίμονό μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. 1) Αποστολίνας υποδιοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι ξάδελφος της Βουλευτή Ζέτας Μακρή
  2) Κατσικονούρης διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας η κόρη του δουλεύει στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη .

 2. Η υπόθεση της περικοπής συντάξεως των εργαζόμενων συνταξιούχων, ξεκίνησε με στόχο την ωφέλεια αυτών που επρόκειτο να διορίσει η ΝΔ σε θέσεις ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΩΝ. Όχι ότι είχε σκοτούρα για τους συνταξιούχους. Αφορά μόνο αυτούς οι οποίοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να δηλώσουν την εργασία τους και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, κυρίως ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ της ΝΔ οι οποίοι πρέπει να διορισθούν στο δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ ή σε δημοσιοπαγή ΝΠΙΔ, και να μισθοδοτηθούν παραπάνω. Στρατός από διοικητές Νοσοκομείων, Ιδρυμάτων, ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ οργανισμών που η ύπαρξής των ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Πάγκαλος είχε μιλήσει για 330 τέτοιους οργανισμούς οι οποίοι μπορούν να κλείσουν αύριο χωρίς να υπάρχει καμία επίπτωση σε τίποτα.
  Βέβαια επικοινωνιακά το δούλεψε ότι ενδιαφέρετε για τους ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ αλλά αυτό αφορά μόνο τους ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
  Εξηγούμαι:
  Οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
  • Αυτοί που δουλεύουν με ΜΑΥΡΕΣ απολαβές.
  • Αυτοί που δουλεύουν με ΦΑΝΕΡΑ εισοδήματα.
  Αυτοί που δουλεύουν με ΜΑΥΡΕΣ απολαβές, που πιστεύω ότι είναι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από τους εργαζόμενους συνταξιούχους (τουλάχιστον αν κρίνω τουλάχιστον από στελέχη των ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας) και οι πλέον καταρτισμένοι / εξειδικευμένοι, δεν πρόκειται να συγκινηθούν από την μείωση της κράτησης στην σύνταξη από 60% στο 30%, γιατί απλά δεν τους αφορά. Αν σκεφτεί κανείς ότι, αν δηλώσουν τα ΜΑΥΡΑ εισοδήματά τους τότε πλέον των επιπλέον ασφαλιστικών εισφορών και του επιπλέον φόρου εισοδήματος θα ωφεληθούν μόνο μείωση κατά 30% της κράτησης της συντάξεώς τους, συμπεραίνουμε ότι το αντιστάθμισμα για να δηλώσουν τα κρυφά εισοδήματά τους, δεν τους συμφέρει. ΑΠΛΑ δεν υπάρχει κίνητρο να δηλώσουν τα ήδη κρυφά εισοδήματά τους!
  Αυτοί που δουλεύουν με ΦΑΝΕΡΑ εισοδήματα κατά βάση χωρίζονται σ’ αυτούς που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα (οι οποίοι θα ωφεληθούν κατά 30% της σύνταξής των) και σ΄αυτούς που δουλεύουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα και είναι όλοι αυτοί ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ από το εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ, οι οποίοι θα κάνουν ΠΑΡΤΥ γιατί θα έχουν αύξηση ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ που πριν δεν έπαιρναν. Έτσι αυτοί μέχρι τώρα στερούντο της σύνταξης γιατί απλά ο νέος μισθός του διορισμένου ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥ ήταν πολλαπλάσιος της συντάξεως. Τώρα θα την παίρνουν αυτή επιπλέον, ΑΚΕΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ….!!!!

 3. Τσεκάρετε τον νέο διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λαρίσης αγαπητέ δημοσιογράφε.Θα με θυμηθείτε,να τα βγάλετε όλα στην φόρα.Ειδικά ο συγκεκριμένος νέος διοικητής έχει ιστορικό.Με θλίβει το γεγονός για άλλη μια φορά προτιμούνται άμπαλα και κλασικά χρόνια κομματόσκυλα ,χωρίς πτυχία κλπ.

 4. Αν τολμά ας δώσει στην δημοσιότητα τα βιογραφικά. Ο διοικητής του Βόλου δεν έχει πάρει ποτε το πτυχιο δημόσιας διοικησης

  1. τι να το κάνεις το πτυχίο όταν είσαι κοματοσκυλος και γλείφτης.. στις μέρες μας αυτό είναι καλύτερο και από πτυχίο!

Comments are closed.