«Ο ΧΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ». Αποκάλυψη για την «αλληλογραφία του τρόμου» από τον λαθρέμπορο κοκαΐνης και καυσίμων που είχε προγράψει δικαστικούς και επιχειρηματίες —–Όταν ο δολοφονημένος αρχιμπράβος της Μαφίας, Ευάγγελος Ζαμπούνης, έστελνε ως αφεντικό της χώρας, SMS θανάτου, στον ρεπόρτερ της εφημερίδος μας. Ποιος του έδινε τέτοια εξουσία;

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_16-01-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΤΡΙΤΗΣ 16-1-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ.

 
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner
—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οποιος τολμιση να απειλησει τον Ρεπορτερ του Λαου, ΠΕΘΑΙΝΗ.

  2. Με ποια εξουσία; Με την εξουσία που τους δίνουν οι πολιτικοί δολοφόνοι που τους τη δίνει ο Σατανάς. Ο Κύριος όμως έδωσε εξουσία στους δούλους του να πατούν φίδια, σκορπιούς και όλες τις δυνάμεις του Σατανά, όπως κάνετε εσείς κύριε Χίο.

  3. όσοι εμπλέκονταν στην απόπειρα δολοφονίας του Χίου είναι νεκροί (όλοι, πλην πολιτικών εννοώ, αυτούς θα τους θερίσει ο καρκινούλης)

  4. Α ρε εισαγγελείς έχετε γίνει χειρότεροι και απ’τους πολιτικούς. Δεν τρέχει τίποτα ε; Μισθός, προνόμια, προαγωγές, κουκουλωμα και χέρι χέρι με την εξουσία. Το αποκουμπι του κόσμου για να βρει το δίκιο του έχει γίνει για φτύσιμο με τόση αδιαφορία λόγω διαπλοκής φυσικά. Ντροπή. Προσκυνάτε όλοι το χρήμα.

    1. Οι εισαγγελείς επεμβαίνουν όταν ειναι για κανενα κακοποιημένο σκύλο η γατί.

  5. Είχε στοχοποιήσει και τον κύριο Χίο ο πεθαμένος; Μετά την απόπειρα δολοφονίας του; Ο μπάσταρδος και ο ανιψιός τον έβαλε, ποιος άλλος; Όποιος τα έβαλε μαζί του θα πεθάνει.

Comments are closed.