«Ο Τριαντάφυλλος ξεμωράθηκε, χάζεψε εντελώς»

Κοινοποίηση:
TRIANTAFYLLOS-768x433

“Η Άννα Βίσση είναι ένας άνθρωπος που χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι αντράκι”, λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε διάφορες αποκαλύψεις…

«Βγαίνει ο Νταλάρας, μια ώρα εκπομπή κι ένα ευχαριστώ δεν είπε. Πού έγινες ρε μάγκα μεγάλος και τρανός εσύ;

Η Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα η οποία έχει απαιτήσεις, είναι δύσκολη, με έβαλε και κάναμε τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω, όμως τον κόπο μου τον έβγαζε. Είναι ένας άνθρωπος που χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι αντράκι.

Κάναμε πρεμιέρα με την Άννα Βίσση, έχει φέρει 2 φορέματα πανάκριβα. Μου λένε κάποια στιγμή ότι με ήθελε στο καμαρίνι. Πάω μέσα, ήταν ο Νίκος Καρβέλας και αυτή που την έντυνε. Φοράει το ένα φόρεμα, φοράει το άλλο, με ρωτάει ο Καρβέλας πώς το βλέπω. Του λέω «Νίκο να το πω όπως θέλω»; Μου λέει «ναι». «Πα…ιές» του λέω. «Δεν σας το έλεγα εγώ;», λέει ο Νίκος Καρβέλας.

Ανοίγαμε την άλλη μέρα. Το ίδιο βράδυ, η Άννα Βίσση έστειλε άνθρωπο δικό της στο Μιλάνο και έφερε δύο φορέματα θανατηφόρα. Αυτή είναι η Βίσση, ξοδεύει, είναι μάγκας.

Τι δουλειά έχει η Ελένη Φουρέιρα να πάει να γίνει παρουσιάστρια; Είμαστε και αχόρταγοι καμιά φορά. Πού θα την βοηθήσει αυτό που έκανε;

Ο Τριαντάφυλλος, τώρα, ξεμωράθηκε κι αυτός, τι να πω; Ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα ότι είναι οσιομάρτυρας στον Άγιο Δομίνικο και θα έπρεπε προς τιμή του να χτιστεί ένας ναός να πηγαίνει να κάνει αγιασμό και να θυμάται το Survivor. Χάζεψε εντελώς! Δεν καταλαβαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να φύγει από εκεί πέρα; Τι είναι αυτά που κάνει. Άμα πέρναγε δύσκολα θα έκανε αυτό που έκανε και ο Πάνος Καλίδης… να σηκωθεί να φύγει», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ασε μας ρε Αργυρη…που ρωτας τι δουλεια ειχε η Φουρεϊρα να γινει παρουσιαστρια..;
    Εσυ γιατι λες;
    Για τα φραγκα ρε…δεν τραγουδαει τωρα λογω covid …και αυτα που βγαζει τα στελνει Αλβανια.
    Σε ειχαμε και για εξυπνο…

Comments are closed.