Ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει τον πρώτο ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επανέρχεται ο Στέφανος Χίος στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιός είναι ο πρώτος ύποπτος που προσπάθησε να τον σκοτώσει.


Με μια πλήρη περιγραφή κάνει λόγο για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που έχει αποχωρήσει από αυτά και υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και τελευταία αποσπάστηκε στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

1

Όσο περνούν οι ημέρες από τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου ημέρα της απόπειρας και το θέμα έχει «θαφτεί» ουσιαστικά από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού Τύπου τόσο μεγαλώνουν τα ερωτηματικά για τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας αλλά και για την ποιότητα της δημοσιογραφίας.
Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του Χίου είναι καιρός Δικαιοσύνη και ΕΛΑΣ να εντείνουν τις προσπάθειες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας ενός Ελληνα δημοσιογράφου ανεξάρτητα αν ο τύπος της δημοσιογραφίας που υπηρετεί είναι εναντίων της ίδιας της Δημοκρατίας.

πηγή: documentonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πραιτοριανοί μπάτσοι μια ζωή προδότες, πάντα προδότες και εκτελεστές….καλά κάνουν οι άναρχες και τους καίνε τα τμήματα….οι πιονοφουλοι των σύγχρονων κολετηδων της Βουλής… τυχαίο..????

  2. Τα κίνητρα;… Για εκφοβισμό το έκανε; Ποιος ο λόγος και ποιος ο σκοπός…

    1. Για εκφοβισμο, δεν βαρας στο λαιμο. Βαρας αλλου. Εδαφος, απο πανω του,κτλ. Ο τυπος πηγε για να τον φαει τον Χιο. Στο λαιμο εαν βρει αρτηρια, τερμα. Λογικα τον πηρε ξυστα απο κεντρικη αρτηρια.

  3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΤΟΥ

Comments are closed.