Ο Σρόιτερ μπορεί να κάνει δελτίο ειδήσεων του ALPHA στο… Μέγαρο Μαξίμου; Βεβαίως και μπορεί! Και θα το κάνει!

Κοινοποίηση:
sroiter_

Θα γίνει και αυτό!

Την Πέμπτη το βράδυ ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο θα παρουσιάσει συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Αντώνη Σρόιτερ, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ναι, αλλά υπάρχει και κάτι… άλλο!

Ο Alpha, από το Μαξίμου, θα παρουσιάσει ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Καλά διαβάσατε!

Χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου του σταθμού αναφέρει:

“Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας”.

Λίγη ώρα αργότερα ο Alpha διευκρίνισε τα εξής:

“Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό μας δελτίο ειδήσεων. Εφόσον δεν θα μπορεί να έρθει στο στούντιο, ο Αντώνης Σρόιτερ θα βγει από τον χώρο έξω από το Μαξίμου  και θα προλογίσει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Θα βγει δηλαδή με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο που χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από εκεί»!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Λοιπόν διαβάστε τι θα σας πω. Ο ALPHA ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΈΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΛΠ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ

Leave a Response