Ο Σημιτάνθρωπος, συνταξιούχος συνταγματολόγος: “Οι ανεμβολίαστοι να απολύονται και να κλείνονται στα σπίτια τους”. Κούλη, δώσε ένα υπουργείο να ηρεμήσει το ανθρωπάκι

Κοινοποίηση:
alivizatos20211110_1

Ο πρώην Πασόκος Ν. Αλιβιζάτος αλλάζει αφεντικά αλλά όχι …δουλειά: «Να μην βρίσκουν εργασία οι ανεμβολίαστοι»

«Στον ιδιωτικό τομέα να επιτρέπονται προσλήψεις μόνο εμβολιασμένων. Επιπλέον, θα μπορούσαν να αποκλείονται οι προαγωγές ανεμβολίαστων υπαλλήλων». Τάδε έφη (και άλλα πολλά) ο Συνταγματολόγος και άνθρωπος του Σημίτη, Νίκος Αλιβιζάτος, που τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, και ζήτησε να απολυθούν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, να τους επιβληθούν πρόστιμα και να τους απαγορευθούν οι μετακινήσεις.

Τι ξέρει αλήθεια από εμβόλια ο νομικός και παλιός ΠασόκοςΑλιβιζάτος για να «εισηγείται» τέτοια μέτρα;

Οι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό είναι κίνητρο για τον εν λόγω. «Εμβολιάζεσαι για να βρεις δουλειά, αλλιώς δεν βρίσκεις» πρότεινε μεταξύ άλλων, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει: «Δίπλα στον Πρωθυπουργό είναι ένας πολύ δόκιμος συνταγματολόγος, ο κ. Γεραπετρίτης, και ελπίζω να μην έχει ξεχάσει το συνταγματικό του» διευκρίνισε, προτείνοντας ουσιαστικά τον ακραίο περιορισμό και την απόλυτη περιθωριοποίηση των ανεμβολίαστων και ως μοναδικό κίνητρο την απόλυση.

Δεν μάς κάνει εντύπωση, όμως, η συμπεριφορά του, αφού με την ίδια αστειότητα πορεύτηκε ο Αλιβιζάτος όλααυτά τα χρόνια. Παλαιότερα άλλωστε, έβγαζεσυνταγματικές ερμηνείες κατά παραγγελία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή ήταν τελικά η «δουλειά του»… Να «ξεπλένει». Πρώτα το ΠΑΣΟΚ και τώρα τα άλλα του «αφεντικά». Η φαμίλια των Νεοκορλεονέζι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Απ’ του χρονου που θα ψοφατε ρε μαγουλαδα σαν τα κουταβια…εμεις οι ανεμβο θα κρατησουμε την Ελλαδα ζωντανη..!!! Ποσο σας χαλαει το DNA το ΕΛΛΗΝΙΚΟ..Ποσο ρε μασονακια ???

  2. Δε χόρτασες ρε κωλόγερε τόσα χρόνια στη μάσα? Έχεις λεφτά και για τα δισεγγονα σου και απαιτείς να κοπεί το μεροκάματο από το φτωχό εργαζόμενο και να μην έχει να φάει? Άντε από κει γελοίε.

  3. αντε ρε κωλογερε παε σπιτι σου κι κρυψου κομπλεξικο τιποτα

  4. ΝΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΕΤ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ….ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ 1999-2000 ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ….ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ…..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;

  5. Αυτός ο λουλούδας δεν είναι που στο δημοψήφισμα οργάνωση τη συγκέντρωση του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ??? Ουστ λαμόγια

  6. Ένα ακόμη κοπρόσκυλο που γαυγιζει μπας και τσιμπήσει τίποτα.

  7. Dalla Evgenia
    Ένας υγιής δεν κολλάει τον εμβολιασμένο ,
    αντιθέτως ο εμβολιασμένος κολλάει τον υγιή! Ξέρετε ότι ο εμβολιασμένος για 20 μέρες δεν πρέπει να βγαίνει έξω από το σπίτι του γιατί μεταδίδει τον ιό? Και αυτοί μόλις το κάνουν νιώθουν ότι όλες οι πόρτες γι αυτούς είναι τώρα ανοιχτές….. Απο εμβολιασμένη γυναίκα ΚΌΛΛΗΣΑ ….
    Να μας πουν οι πνευμονολόγοι για ποιο λόγο ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ τους υγιής, αφού έχουν κάνει οι ίδιοι το εμβόλιο????
    Να μας πουν για ποιο λόγο έκαναν ένα εμβόλιο που δεν τους προστατεύει???
    Εγώ οταν με κόλλησε η εμβολιασμένη και ρώτησα έναν γιατρό γιατί δεν μου δίνει αντιβίωση που έχω άσθμα να μην πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού με 39πυρετό…… μου είπε ότι με αφήνουν να αποκτήσω αντισώματα και φυσικά αποκτάς πνευμονία!!! Στο δικό μου περιβάλλον είδα φίλες μου να παίρνουν αντιβίωση και σε τρεις μέρες ή το πολύ εφτά, έγιναν εντελώς καλά και εγώ 15μέρες ψήθηκα στον πυρετό και με άφησαν στο έλεος του Θεού!
    Καλό θα κάνουν οι μαγαζάτορες να μην βάζουν τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ φορείς του ΚΟΡΟΝΟΙΟΎ στα μαγαζιά τους αν δεν έχουν περάσει τις 20 μέρες !!!!
    Φέρει όμως και ο Έλληνας ΕΥΘΎΝΗ για όλο αυτό που γίνεται και για ότι χειρότερο έρθει παρακάτω…. γιατί 60 χρόνια ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!! 60 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ, ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΊΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΒΓΆΖΟΥΝ ΝΌΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΣΚΎΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ
    ΘΩΡΑΚΊΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΚΑΙ ΠΊΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ!!!!!!

  8. Φασίστα ψευτοκαθηγητή της πλάκας,στον εξαποδώ να πας,δικός του είσαι

  9. Αὐτός δέν ἦτο κάποτε δικηγόρος τῶν ἰεχωβιτῶν;

  10. ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

  11. εγω προτεινω να σου ριχνουν και ενα για ηρεμιστικο!

  12. Από ανακοπή καρδιάς θα πεθάνει ο συγκεκριμένος λόγω εμβολίου. Θυμηθείτε την ώρα και την στιγμή που σας το λέω.

  13. Ας απολυθεί ο ίδιος και ας κλειστεί σπίτι του. Αυτά που ονειρεύεται για τους άλλους.

  14. η δημοκρατία είναι το “πολίτευμα” των διακρίσεων διαίρει και βασίλευε

  15. Βρε μαλακα Αλιβιζατο,βλεπεις ο Βενιζελος κανει τη παπια,ο Μανιτακης που ειναι πιο μαιμου απο σενα,εξαφανιστηκε,ειναι ξεκαθαρη παραβιαση του Συνταγματος[κυριως στην αναλογικοτητα]δεν μπορει κανενα χοντρο λαμογιο να το καλυψει,τι εκτιθεσαι;Αντε να σε βαλλουμε στη λιστα για ξυλινα κουστουμια.

  16. Η ως τώρα εμπειρία διδάσκει ότι κρατικοδίαιτα τρωκτικά, σαν τον αλιβυζάτο, πεθαίνουν από καρκίνο, για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα εμβόλιο…

  17. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…………….

  18. Από μπόλια δεν ξέρει τίποτα, εδώ δεν γνωρίζουν καλά καλά οι τηλε-ειδικοι ,κάθε λίγο άλλα μας λένε.
    Μήπως θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ιό ξανά σαν εργαλείο;
    Μήπως θέλουν να απολύσουν κάποιους Έλληνες και να τους αντικαταστήσουν με αλλοδαπούς;;
    Πριν μερικούς μήνες κάποιος είχε πει : οι πρόσφυγες πρέπει να κατανοήσουν ότι πρέπει και να δουλεύουν σε αυτή τη χώρα και να μην περιμένουν συνέχεια επιδόματα. Και σκεφτόμουν εγώ τότε ,με τέτοια ποσοστά ανεργίας είναι αδύνατο να μπορέσουν να τους βρουν δουλειά. Ελαχιστοι ίσως ως εποχιακοί εργάτες γης που όπως γνωρίζαμε θα είχαν και επιδοτήσεις από οργανισμούς και οι δύο πλευρές.
    Και τσουπ πήρε το μάτι μας ένα μπλε βιβλίο που έγραφε επάνω COVID-19 THE GREAT RESET ( από οτι φαινεται σε πολλά πράγματα θα γίνει reset )
    Και η πλάκα είναι ότι από το μεταφρασμένο στα Ελληνικά βιβλίο λείπει το covid-19 και έχουν τυπώσει επάνω συναρπαστικό προφητικό απαραίτητο να το διαβάσετε εάν θέλετε να ξέρετε το μέλλον σας.
    Καταλάβατε μας το παίζουν και προφήτες τώρα αυτοί που τα σχεδίασαν όλα αυτά.
    Κάντε μια έρευνα πως είναι τα πράγματα τώρα στην Αγγλία,πως δουλεύει ο κόσμος και από πού, πως πλήρωνει,πως ψωνίζει βέβαια αυτα τα τρελά μέτρα που έχουμε εδώ δε τα έχουν εκεί ακομα .Ισως πήγε καλά το πράσινο πιστοποιητικό (και καλά υγειονομικό πάσο) Αλλά στους θανάτους απο ιό …..το Σεπτέμβρη έγραψε 200.
    Αγγλία: Δήμαρχος Αγγλιας Σαντικ Καν
    Υπουργός υγείας:Σατζιντ Τζαβιντ

  19. Αυτός να απολυθεί για να πέσουν και λίγο τα προγουλια του που κρέμονται!!! Άντε πια! Μοσχαροκεφαλη!🐮🐮🐮🐮🐮🐮

  20. Τώρα που κατέρρευσε το θασοκ που υποστηρίζανε, βρήκανε αποκούμπι στον κούλη. Εγώ λέω στον κούλη να τον πάρει. Πήρε μόσιαλο(τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του τουρκόφιλου γιωργάκη), πήρε χρυσοχοίδη(που ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, όπως είπε), γιατί να μην πάρει και τούτον που αντί να ζητάει φυλάκιση για όσα αντισυνταγματικά κάνανε και για τα αγύριστα δάνεια των κομμάτων , ζητάει επιπλέον μέτρα για τους ανεμβολίαστους!

  21. Ούτε η ντροπή δε θέλει να σε αγγίξει. Όλοι εσείς με τους μισθούς να ξεχυλίζουν από τα μπαντζάκια σας να ζητάτε να απολύεται ο κόσμος από τις δουλειές τους λόγω του εμβολίου. Ο κόσμος αυτός που μερικοί από εμάς δουλεύουμε αναγκαστικά σε γαλέρες για 400 ευρώ το μήνα, γιατί τα πτυχία μας τα βάλαμε εκεί που ξέρουμε έτσι όπως τα κάνατε εσύ και οι ομοιοί σου τόσα χρόνια. Στο δημόσιο που για να μπεις πρέπει να φιλήσεις το λιγότερο κατουρημένη ποδιά. Όχι απαράδεκτέ μου άνθρωπε μπορεί στη τσέπη μου να έγινες δερβέναγας και να με έκανες να παλεύω για να ζήσω με 400 ευρώ αλλά με την ΥΓΕΙΑ μου δεν σου το επιτρέπω να παίζεις. Αν είναι να απολυθώ να απολυθώ αλλά να μου επιστρέψει το κράτος “δικαίου” μας όλες τις κρατήσεις των χρόνων που έχω δουλέψει, για να ζήσουν τα παιδιά μου. Ούτως ή άλλως δημόσια υγεία δεν υπάρχει για πιο λόγο να σας πληρώνω. Όταν θα μάθετε να είστε δίκαιοι και να ορίζετε για όλους ίσα δικαιώματα, και να μη τα καταπατάτε τότε θα μιλήσουμε σε νέα βάση. Εως τότε βγάλτε τον ΣΚΑΣΜΟ σταματήστε να παίζετε με την υγεία μας γιατί η τσουλήθρα σας κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί. Έρμε Περικλή σήκω να δεις τους απόγονους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Comments are closed.