Ο Ρουμάνος Υπουργός Παιδείας “ξεσκίζει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Κούλη κοίτα να μαθαίνεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χρειάστηκε να μείνει γυμνόστηθος για να εμβολιαστεί και να κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση ως sex symbol, αλλά η πρωτοκαθεδρία του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο!


Και αυτό γιατί ο Ρουμάνος Υπουργός Παιδείας Σορίν Τσιμπεάνου πρωταγωνίστησε σε μια μοναδική στιγμή σε ρουμανικό στρατιωτικό νοσοκομείο, όταν πήγε για την πρώτη δόση του εμβολίου του. Ήταν ντυμένος με ένα… ειδικό πουκάμισο, το οποίο στο μανίκι είχε ένα… παραθυράκι! Σκρατς και έτοιμος για εμβόλιο!

Δεν έχει σημασία λοιπόν το πόσα θα δείξεις, αλλά πως θα δείξεις αυτά που πρέπει.

Και ο Ρουμάνος, ο οποίος δήλωσε μάλιστα ότι το πουκάμισο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τέτοιες περιστάσεις, φαίνεται θιασώτης του less is more!

Το δίκτυο Digi24 μετέδωσε πλάνα του Τσιμπεάνου, ενώ το ίδιο είχε κάνει και με τον εμβολισμό του Έλληνα Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας μάλιστα ότι είναι ημίγυμνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Προσωπικά ένιωσα αμήχανα Με το βυζι έξω του πρωθυπουργου ,και ντράπηκα για την ποιότητα του,η απόλυτη ξευτίλα,ας δει τον Ρουμάνο για να καταλάβει τι σημαίνει αξιοπρεπής παρουσια

  2. ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ…. με πουκάμισο χωρις T-SHIRT……..

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;

  3. ζώα ΨΗΦΙΣΑΤΕ την αρκουδιάρα κούλα για πρωθυπουργό…
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ψηφοφόροι του – φτού σου κ εσένα αρχί@@ κούλα ….

  4. τη συγκρινης τώρα την μαϊμού μητσοτακη με σοβαρούς ανθρώπους

  5. …..ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΛΑ-ΤΣΑΤΣΑ!!!

  6. Ο δικός μας σαν μπράβος της νύχτας είναι και όχι πρωθυπουργός. Αν είχε και χοντρή επίχρυση αλυσίδα και όχι αυτό το φτηνό κορδόνι με το κάτι σαν σταυρό θα ήταν τέλειος.

  7. Σάν μπαμπουϊνος ειναι, γνήσιος απόγονος νεάτερνταλ!
    Πού πάς ρέ καραμήτρο μέ τρίχα κουρελού;…αίσχος

  8. Όσο καταλαβαίνει ένας μπουμπουνοκαιφαλος μαλακας άλλο τόσο καταλαβαίνει και ΜΑΛΑΚ Κουλης. Ο Κουλης ζει στον έβδομο ουρανό. Αυτό του έχουν υποσχεθεί τ’ αφεντικά του μαζί με τι γκιοσα. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Comments are closed.