Ο Πορτογάλος Περέιρα «σφυρίζει» στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
Περέιρα

Ένας διαιτητής χωρίς πολλές περγαμηνές, o Kλαούντιο Περέιρα, ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη για τα playoffs της Stoiximan Super League.
Ο 37χρονος Πορτογάλος δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας, έγινε μόλις φέτος διεθνής (χωρίς να έχει σφυρίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ακόμη), ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε κάποιο ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
Στο Ολυμπιακός-Άρης θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και είναι από πέρσι διεθνής, αλλά χωρίς ακόμη να έχει σφυρίξει σε διοργάνωση της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.
Στο ΠΑΟΚ-Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: