Ο “ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ” ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Εργκίν Αταμάν: Επέλεξε φωτογραφία με το τουρκικό αεροπλανοφόρο για τα 100 χρόνια της Τουρκίας – Δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας είπε

Κοινοποίηση:
ataman-exo

Επέλεξε ανάμεσα στις φωτογραφίες του πρακτορείου Anadolu για το 2023 και μία με το τουρκικό αεροπλανοφόρο από τα 100 χρόνια της Τουρκίας καθώς όπως είπε «δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας».

Ο Εργκίν Αταμάν συμμετείχε σε ψηφοφορία για την φωτογραφία της χρονιάς από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που διάλεξε ήταν αυτή του τουρκικού αεροπλανοφόρου Anadolu, να πλέει ανοιχτά της Κωνσταντινούπολης.

Εργκίν Αταμάν: Επέλεξε φωτογραφία με το τουρκικό αεροπλανοφόρο για τα 100 χρόνια της Τουρκίας - Δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας είπε

Όπως είπε ο Τούρκος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, διάλεξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί «δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας».

Εργκίν Αταμάν: Επέλεξε φωτογραφία με το τουρκικό αεροπλανοφόρο για τα 100 χρόνια της Τουρκίας – Δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας είπε.

Εργκίν Αταμάν: Επέλεξε φωτογραφία με το τουρκικό αεροπλανοφόρο για τα 100 χρόνια της Τουρκίας - Δείχνει τη δύναμη της Τουρκίας είπε

Δύναμη της… Τουρκίας ενάντια σε ποιους δεν μας είπε ο Τούρκος προπονητής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νομιζετε βαζελες οτι επειδη προσλαβατε τουρκους προπονητες ,οτι ειναι σκαι-αλασκουσαιοι το ποδοσφαιρο και θα παρετε πρωταθλημα.Απο τα 3 το μακρυτερο θα παρετε οσο επιμενετε σε τουρκους.Διαφημισεις φαρμακευτικων και ο αλλος που το επαιζε καποτε αντισυστημικος. Ε ρε σουργελα τι σας μελλει να παθετε….

  2. Ωραιο το σκαρι αλλα δυστυχια του να πλεει σε μια περιοχη που παιζουνε μπαλλα Ρωσοι και Αμερικλανοι! Τωρα για τον…ντιαμαντ αταμαν αφηνω τη τυχη του στα χερια και το πατριωτικο φιλοτιμο του Γιαννακοπουλου!

  3. Αυτόν προσκυνάτε άμυαλοι φίλοι του τριφυλιού αντί να απαιτήσετε αλλαγή του γκρίζου λύκου, καλύτερα ακόμα και χωρίς προπονητή αλλά με το κεφάλι ψηλά, υπερήφανα ρε.

Comments are closed.