Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε το ένα τρίτο της περιουσίας του κατά την διάρκεια της Προεδρίας του!

Κοινοποίηση:
τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχασε σχεδόν το ένα τρίτο του πλούτου του κατά τη διάρκεια της θητείας του, αφήνοντάς του περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια χειρότερα μετά από τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο.

Η περιουσία του Trump μειώθηκε από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια μεταξύ της έναρξης της θητείας τον Ιανουάριο του 2017 και της αποχώρησης από τον Λευκό Οίκο πριν από τρεις μήνες, σύμφωνα με το Forbes.

Αρκετές από τις κύριες ιδιοκτησίες του Trump υπέστησαν πτώση της αξίας τους, όπως και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και αδειών. Ωστόσο, ο σύλλογός του στη Φλόριντα, Mar-a-Lago, σημείωσε σημαντική βελτίωση στην καθαρή αξία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατάει ένα μικρό άγαλμα του εαυτού του στο γραφείο του Mar-a-Lago.

Ο Τραμπ δεν εκχώρησε τις επιχειρήσεις του όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του. Αυτή η απόφαση ήταν αμφιλεγόμενη και ήταν αιτία επίμονων ερωτήσεων σχετικά με ηθικά ζητήματα.

Ο συντάκτης του Forbes Dan Alexander επεσήμανε την Τρίτη ότι εάν ο πρώην πρόεδρος είχε επιλέξει να εκχωρήσει και να επενδύσει στο χρηματιστήριο, τώρα θα ήταν σημαντικά πλουσιότερος.

“Αν είχε πουλήσει τα πάντα την Ημέρα 1, πλήρωσε τους μέγιστους φόρους υπεραξίας στις πωλήσεις, και έπειτα έβαζε τα έσοδα σε ένα ταμείο χωρίς συγκρούσεις, παρακολουθώντας το S&P 500, ο Τραμπ θα είχε τελειώσει την προεδρία του, εκτιμώμενου 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων πλουσιότερο από ό, τι είναι σήμερα, “έγραψε ο Αλέξανδρος.

Στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του 2021, η Forbes κατατάσσεται στο Trump No. 1,299. Κατατάχθηκε Νο. 1001 στη λίστα του 2020. Το 2017, ο Τραμπ κατατάχθηκε στην Νο. 544.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ενώ ο κουρδισμένος τύπωσε μόνο την προηγούμενη εβδομάδα 2 τρις δολάρια για να τα μοιράσει ως παροχές και ψευτοεπιδόματα σε συγκεκριμένους κρατικούς οργανισμούς και οργανώσεις που στην ουσία αποτελούν ψηφοφόρους και δρουν ως μονάδες παραγωγής ψηφοφόρων των αντι-δημοκρατικών. Έτσι απογείωσε τον πληθωρισμό στα ύψη,ενώ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παίζονται άσχημα και εντελώς στημένα παιχνίδια κυρίως με τα bitcoin και κάθε είδους coin. Ειδικά με το τελευταίο,ψηφιακά νομίσματα, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αυτήν την στιγμή. Τα ανεβάσματα και κατεβάσματα των τιμών, που είναι εντελώς αλλοπρόσαλα αυτήν την στιγμή, είναι επίτηδες εντελώς φτιαχτά.

  2. Ενω στην Ελλάδα οι πολιτικοί μετά την θητεία τους βγαίνουν κατά πολύ πλουσιότεροι …

Leave a Response