Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Μπάιντεν: “Η ισχύς της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο”

Κοινοποίηση:
δενδιας

Συχαρητήριο μήνυμα στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

“Θερμά συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις”, ανέφερε ο κ. Δένδιας και ανάρτησε μια φωτογραφία του 2009 με τον αντιπρόεδρο τότε των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όταν ο ίδιος είχε εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου, για τον εορτασμό της επετείου του 1821.

“Η ισχύς της σχέσης Ελλάδας- ΗΠΑ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών”, επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών και τόνισε: “Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο και τον προτεινόμενο ΥΠΕΞ ‘Αντονι Μπλίνκεν. Οι ΗΠΑ είναι κρίσιμης σημασίας εταίρος της χώρας μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινό στρατηγικό όραμα”.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1352168433115344897?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

    1. Γ@μημ@νος αρχιπροδότης είναι ο 💩κούλησ. Μόλις ο δένδιας, κουτσά-στραβά και με τα χίλια ζόρια, αρχίζει να χαράσσει μιά πορεία προς την σωστή κατεύθυνση, παρεμβαίνει ο σΚούληξ και τα κάνει μν, όπως όλα, ο αφορισμένος υπερδραστήριος. Αν εσένα ο δένδιας σου πρόσβαλε το 🐽 τον 🦧 και ζορίζεσαι, σε πληροφορώ ότι υπάρχει εξήγηση. Είσαι του γιατρού…

Leave a Response