Ο Μπουτάρης παρακαλάει τον Ζέρβα και εκείνος τον αγνοεί – Τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@@α» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zervas

Οι δύο άνδρες παρευρέθησαν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον πρώην δήμαρχο να παρακαλάει τον νυν να αποδεχθεί τη συγγνώμη του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης πλησίασε στον Κωνσταντίνο Ζέρβα πριν την έναρξη της εκδήλωσης και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@@@@α».

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά,  έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας στον κ. Μπουτάρη πως συνεχώς λέει τα ίδια με τον πρώην δήμαρχο να απαντά «και εσύ δεν έχεις πει λίγα για εμένα».

Οι δυο τους βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη βίλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Μπουτάρης είχε μιλήσει τον Μάιο στο podcast Πρωταγωνιστές και είχε αποκαλέσει «μ@@@@α» τον Κωνσταντίνο Ζέρβα «επειδή ακύρωσε ότι είχαμε ξεκινήσει».

«Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό», είχε δηλώσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. 2 ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ 2 ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΝΙΚΗ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

Leave a Response