Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – 9 δις. ευρώ πρωτογενές έλλειμμα το Α’ εξάμηνο

Κοινοποίηση:
1

Ανείπωτη η καταστροφή του γερμανόδουλου Πρωθυπουργού των Εμβολιασμένων στην οικονομία της Ελλάδας. Στα 9,1 δισ. ευρώ το πρωτογενές έλλειμμα το Α’ εξάμηνο του ’21, 11,1 δίσ. ευρώ το 2020 η παρακαταθήκη των αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο απόφοιτος του Harvard έδειξε την αξία του. Έκλεισε τη χώρα για έξι μήνες με ένα αχρείαστο lockdown, άνοιξε ξανά δήθεν την καταχρεωμένη αγορά με 3.000 κρούσματα και οδηγεί τη χώρα σε διχασμό, αλληλοσπαραγμό, με εκβιασμούς πολιτών, απειλές απολύσεων, κοινωνική απομόνωση, κατασκευάζοντας ενόχους, δείχνοντας με το δάχτυλο τους νέους, τους υγειονομικούς, τους ανθρώπους φροντίδας υπερηλίκων, τους εκπαιδευτικούς ακόμη και τα Σώματα Ασφαλείας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην κοινωνία, την οικονομία, την υγεία, επιδεικνύοντας πολιτικό σαδισμό και απίστευτη χαιρεκακία εναντίον των Ελλήνων.

Μέσα σε κλίμα κωρονο-τρομοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστρεψε και συνεχίζει την εθνική οικονομία στην προσπάθειά του να δώσει βορά την Ελλάδα στους αποικοκράτες Ούνους. Εκποιεί εθνικές δομές ενέργειας πριν από την υλοποίηση του αγωγού East-Med ώστε το Ελληνικό Δημόσιο να λαμβάνει μηδέν για μισθούς και συντάξεις. Αυτή είναι η προσφορά του. Καταστροφή εθνικής οικονομίας και ξεπούλημα υποδομών σε εξευτελιστικές τιμές εις βάρος των αγέννητων Ελλήνων.

Μετά την οικονομία πέρασε στην κοινωνία με παρακαταθήκη πια μια διαιρεμένη Ελλάδα με διαφορετικό βαθμό Ελευθερίας σύμφωνα με τις επιδιώξεις του και τους οπαδούς του. Οι Έλληνες δεν είναι ίσοι πλέον μεταξύ τους ανάλογα με τον εμβολιασμό τους.

Το χειρότερο όλων είναι η ατιμώρητη καταπάτηση του Συντάγματος που πιστοποιεί την ελαττωματική δημοκρατία μας και την προσπάθεια τέλους της Μεταπολίτευσης με εγκαθίδρυση μιας αυταρχικής δημοκρατίας εντός της Ε.Ε. Το προηγούμενό του δημιουργεί επικίνδυνες απειλές και ένα νέο Σύνταγμα οφείλει να γραφτεί και να επικυρωθεί από το λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαλύει την οικονομία, την κοινωνία, την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι ο αυτοσκοπός του και αποδεικνύεται στην πράξη με νούμερα και χωρίς αμφιβολία.

Δυστυχώς στην προσπάθειά του έχει πολλούς οπαδούς που ηδονίζονται με την επιβολή εμβολιασμού σε ανθρώπους παρά τη θέλησή τους και βλέπουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον “Πατερούλη” τους, τον Στάλιν του 21ού αιώνα, τον φεουδάρχη των της γης της Ελλάδας.

Εις μάτην. Είναι μετρημένες οι πολιτικές νύχτες Μητσοτάκη και ένας-ένας τον εγκαταλείπουν οι διεθνείς στυλοβάτες του με Μέρκελ και Αναστασιάδη να κάνουν την αρχή, ενδιαφερόμενοι περισσότερο για τη συνοχή των λαών τους.

Στο τέλος θα μείνει μόνος να υπερασπίζεται τον ψυχικό βιασμό εκατομμυρίων πολιτών και τη βιολογική εξόντωσή τους μέσα από την ανεργία και την απομόνωση.

Δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και δεν έλαβε ουδέποτε δημοκρατική εντολή για τα παραπάνω.

Είναι ένας κάλπικος Πρωθυπουργός στη συνείδηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ksipnistere.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι… Κατσαπλιαδες του άφησαν πλεόνασμα 9 δις βέβαια μέχρι να φτάσει τα 27 δις έλλειμμα του Καραμανλή έχει χρόνο μπροστά του

  2. Εξυπηρέτησε συμφέροντα πλουσίων, έσωσε τον ΠΑΟΚ από την γ εθνική αλλάζοντας τον νόμο σε μια νύχτα.

Comments are closed.