“Ο Λιγνάδης ανάμεσα στους 100 πιο “Επιδραστικούς” Έλληνες! Κάπως έτσι το σύστημα κατασκευάζει μεγάλους ανθρώπους για τον μικρό λαό. Σε όλους τους τομείς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
safe331_image.php_

Κάπως έτσι το σύστημα κατασκευάζει μεγάλους ανθρώπους για τον μικρό λαό. Σε όλους τους τομείς.

Στο θέατρο, τη δημοσιογραφία, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ, τους δικηγόρους, τους γιατρούς και όσους τέλος πάντων βρίσκονται στις παρυφές της εκάστοτε εξουσίας ή έχουν πάρε-δώσε μαζί της.

 

Τσούκου-τσούκου το Mega δεκαετίες τώρα έχτιζε το προφίλ του Λιγνάδη και των λοιπών σατύρων της μεγάλης διαπλεκόμενης παρέας του. Τσούκου-τσούκου, ρεπορτάζ-ρεπορτάζ. Έτσι κάνουν όλες.

Το σύστημα -ανεξαρτήτως κομμάτων-έχει τον τρόπο να επιβάλει όσους νταλαβερίζονται μαζί του.

Mέχρι τα ουράνια σώματα
με πομπούς και με κεραίες
φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα
κι ιστορία οι παρέες

Kάνει ο Γιώργος την αρχή
είμαστε δεν είμαστε
τίποτα δεν είμαστε βρε
κι ο Γιαννάκης τραγουδεί
άμα είναι όλα άγραφα κάτι θα βγει

Ναι πίσω από την  αθωότητα των στίχων του Σαββόπουλου κρύβεται όλο το κωλομπάρεμα του χτισίματος του προφίλ.

Συνήθως τα κίνητρα είναι το χρήμα και το sex η δίψα για δημοσιότητα αλλά κι αυτή σαν αντάλλαγμα ζητά χρήμα ή sex.

Oι μηχανές και οι μηχανισμοί τους δουλεύουν πυρετωδώς, ακατάπαυστα, υποδόρια. Ανάλογα με τα βίτσια και τα πάθη των εμπλεκομένων. Το συγκεκριμένο σύστημα μισεί τους πραγματικά ταλαντούχους και σπουδαίους γιατί εκείνοι στη πλειοψηφία τους είναι χαμηλών τόνων. Δεν περιμένουν βραβεία από το σύστημα των εγχώριων σατυροβαρκάρηδων που ο ένας κρατάει τον άλλον και όλοι μαζί είναι ένα μεγάλο γαιτανάκι.

Είναι μάλιστα τόσο προκλητικό όλο αυτό όταν γίνεται εξώφθαλμα.

Πάρτε παράδειγμα την εγχώρια βλαχομπαρόκ εκδοχή των 100 των επιδραστικών- λέει- Ελλήνων που εμπορεύεται συγκεκριμένο συστηματάκι. Τη τελευταία στιγμή κάποιος τους σφύριξε και αφαίρεσαν από τη Λίστα τον Λιγνάδη.

Αυτός ήταν ο πλέον επιδραστικός Ελληνας το 2020.

Επιδρούσε στους πάντες: Από τα 12χρονα και τα 13χρονα έως τους φτασμένους της Παιδείας, της Τέχνης, της δημοσιογραφίας, των κριτικών θεάτρου, της πολιτικής, των σαλονιών του Ψυχικού και της Φιλοθέης αλλά και των αλωνιών του παιδόφιλου και αγοραίου έρωτα του Μεταξουργείου, της Ομόνοιας, του Κεραμεικού, της Κουμουνδούρου, της Κάνιγγος και πάει λέγοντας.

Σε όλους επιδρούσε ο Λιγνάδης και όλοι τον αποδέχονταν ακόμη και ως βιαστή. Το κύκλωμα τον επέβαλλε παντού. Από το Κολλέγιο Ψυχικού και τη Σχολή Μωραίτη έως τα εναλλακτικά free press ΜΜΕ έως και τους επιδέξιους εκδότες του διαδικτύου.

Ναι, ο Λιγνάδης είναι ο πλέον Επιδραστικός από τους 100 επιδραστικούς Έλληνες. To πλέον αλλόκοτο σε όλο αυτό είναι γιατί ακόμη το κινητό ή τα κινητά τηλέφωνα καθώς και οι υπολογιστές του Λιγνάδη δεν έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά για να δούμε με ποιους άλλους αλληλοεπιδρούσε ο μπαγάσας από πρώτο χέρι.

Να τον χαίρεστε. Εύγε στο συστηματάκι σας, νούμερα, ε νούμερα…

πηγή: kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. θυμάμαι εκεί μέσα 90ς υπήρχε ένα περιοδικό το “Δίφωνο”.Δεν υπήρχε περίπτωση κάθε μήνα να μην ανέφερε τον Λιγδιάρη στην στήλη θεάτρου ως …ακούραστο εργάτη του θεάτρου..

  2. Κανάλι STAR Βαρδηνογιάννηδων : “Ολα έγιναν για το τίποτα”……η σαπίλα φτάνει πολύ ψηλά

Leave a Response