Ο Κ.Μητσοτάκης “μπλοκάρει” την Ε. Ζαρούλια – Προς ακύρωση ο διορισμός της στη Βουλή με παρέμβαση Μαξίμου

Κοινοποίηση:
zaroulia-mixalo

Έντονη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για την απόφαση να προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος – Έρχονται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για τον λόγο αυτόν

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, ως μετακλητής υπαλλήλου, στον πρώην Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής:

«Βάσει του Κανονισμού της Βουλής, πρώην Πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων δικαιούνται έναν μετακλητό υπάλληλο της επιλογής τους. Το δικαίωμα αυτό έληγε με το πέρας της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου. Με τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής της 26ης/2/2019, το δικαίωμα αυτό παρετάθη και κατά την τρέχουσα βουλευτική περίοδο.

Είναι αυτονόητο ότι μετά την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα δρομολογηθούν άμεσα οι ενδεδειγμένες τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής. Εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία και να εκδοθεί πράξη ανάληψης καθηκόντων».

Η προηγούμενη ενημέρωση μας για το θέμα

Ως μετακλητή υπάλληλος διορίστηκε στη Βουλή η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

 

Ο διορισμός της Ελ. Ζαρούλια δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Η τοποθέτησή της στηρίχθηκε στις διατάξεις του κανονισμού της Βουλής (άρθρα 35 και 36) που δίνουν τη δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών κομμάτων να τοποθετούν μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή των Ελλήνων.

Το ΦΕΚ για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Σιγουρα ειναι ντροπη για τον μιχαλολιακο να διοριζει την γυναικα του! Μηπως, ομως, ιδια ντροπη ειναι και για το …δημοκρατικο τοξο που ψηφισε τετοιο ρουσφετολογικο νομο; και εξεγερθηκαν που εκανε χρηση ο μιχαλολιακος( και σωστα εξεγερθηκαν). Αν ομως διοριζονταν ..δεξιοι και …αριστεροι του …δημοκρατικου τοξου, θα εξεγειρονταν;;;

  2. Είναι οι άνθρωποι που στις τελευταίες εκλογές, ήταν υπέρ της νέας δημοκρατίας και κατέληξαν να τους κάνει ταξιδάκι στις Βρυξέλλες ένας ευρωβουλευτής,
    ο οποίος πήρε έδρα χάρη στον δικό μας αγώνα και χάρη στην γραμμή του κινήματος,
    όταν οι ‘’ πατριωτικές ντίβες’’ έκαναν αγώνα για ευρωβουλευτές της νέας δημοκρατίας.
    ———-
    ΛΑΓΟΙ κασιδηδες…..της Νεας Δημοκρατιας, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ που εφυγαν απο την ΧΑ …..τελικα

  3. ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛ@ΚΑΣ ΗΛΙΘΙΟ@ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ …(ετσι τον αποκαλεί συνέχεια ο τράγκας)
    κούλης μητσοτάκης …κάνει τον ΝΤΑΗ και τον ΜΑΓΚΑ στη ζαρούλια ….χαχαχαχαχαχαχα.
    μπροστά στον ζάεφ τον σκοπιανό τον ερντογάν και την μέρκελ …κάθεται στα 4 και κλαψουρίζει σαν 5χρονο παιδάκι ….ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΕ

  4. άλλος κόπρος και αυτός.. τόσα χρονια στην βουλή και ο μονος αγώνας που κάνει είναι πως θα χώσει την γυναίκα εκεί μέσα να τρώει τσάμπα χρήμα..

  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ .

  6. Ποιος ηλίθιος νομοθέτησε οι πρώην αρχηγοί κομμάτων να διορίζουν μετακλητούς; Ποια κόμματα ψήφισαν τέτοιο γελοίο νομοθέτημα; Εκεί είναι το πρόβλημα…Τι είναι η Χρυσή Αυγή και τι τα μέλη της, το γνωρίζει πλέον ο ελληνικός λαός.

  7. ΔΛΔ ο ΚΟΥΛΙΉ θέλει να μας πει ότι τώρα έμαθε για τον διορισμό, 🤣🤣🤣🤣🤣😂αν είναι δυνατόν.!!!! Ωραία το παίζετε, ο ζηταρχηγος να κάνει τον κατατρεγμενο απ το σύστημα,ο ΚΟΥΛΙΉ τον αντιφα Κ όλοι μαζί να κλασετε μια μάντρα του Ηλία.

  8. Ο Μιχαλολιακος με την συμπεριφορα του απογοητευσε και προδοσε τους αγνους πατριωτες που τον πιστεψαν και τον ψηφισαν Στις εκλογες φανηκε απο την εν γενει σταση του οτι δεν ηθελε και το ηξερε οτι δεν θα βγει ηταν πολυ υποτονικος και περιεργη η σταση του Κριμα Ντροπη και απαγοητευση Αλλα παντα θα ελπιζουμε οτι κατι αληθεινο θα παρουσιαστει διοτι τετοια καταντια δεν μας αξιζει

  9. Η μαντάμα με το μπουρδελο που διατηρει στη Λιοσίων έχει και από αλλού να λαμβάνει… Χεστηκε για τη βουλη

  10. απιστευτη ΑΒΑΝΤΑ της νδ ….στον κασιδιαρακο
    ποσα πηρες ρε λιακουρα ;;;;;
    πες την αληθεια ….

  11. ΝΔ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΝ ΣΙΝΑΙΝΟΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΖΗΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ

  12. ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΕΠΗ!!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

  13. Την μπλοκαρε Ο Κουλης την προσληψη…Σωστος…

  14. Ευτυχως ο Ηλιας προλαβε και εφυγε απο εκει την καταληλη ωρα. Φανταστειτε να ειχε μεινει ακομα εκει μετα το ψηφισμα του ευρωβουλευτη τους για Τουρκια οπως και το σημερινο…Κυρ Νικολα απατεωνα τωρα θα φας την σκονη του Ηλια και θα εισαι στο 0.2 βλεπωντας νετφλιξ καθε μερα απο τον καναπε σου.

    1. Τον διέγραψε τον ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή. Αλλά όπως και να χει είναι ένα κόμμα ξοφλημένο.

  15. Τι λες ρε φίλε που λες αν μας πειραξε η Ζαρούλια και ότι οι άλλοι κάνουν το ίδιο.Φυσικά και μας πείραξε.Ο Μιχαλόλιας δεν φώναζε τόσα χρόνια για την οικογενειοκρατία των κομμάτων και τα βολέματα?Όλο το σοι βόλεψε και αυτός.Αν αθωωθεί στο δικαστήριο 8 εκ θα τσεπώσει.Καλοφάγωτα αρχηγέ της πλάκας.

  16. αναγνωρίζει το Κοινοβούλιο ότι η ΧΑ ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, και όχι “εγκληματική οργάνωση”? Μήπως τους την “έφερε” ο Μιχαλολιάκος ?Ο διορισμός θα αποτελεί αναγνώριση από το Κράτος του κόμματος της ΧΑ και όσοι την απέκλειαν, κατηγορούσαν, απαξιούσαν κλπ. θα βρεθούν και “με το νόμο” λάθος.

  17. Οτι η οικογενεια Μητσοτακη τρωει με πεντε μασελες δεν το συζηταμε….Πρωθυπουργος,η αδελφη του βουλευτης,ο ανηψιος του δημαρχος ,ο ετερος ανηψιος συμβουλος παρα τω πρωθυπουργω ,η αλλη αδελφη κονομαει τρελα απο το λαθρομεταναστευτικο…Η κυρια Ζαρουλια μας μαρανε ?Σας ποναμε και φαινεται…Εδω θα ειμαστε και θα σας ποναμε ….

  18. Το καθε μπορδελο χρειαζεται μια τσατσα .,.,

    Το μπορδελο της πλατειας συνταγματος ειχει πανω απο 300 τσατσαδες και συνεχως ενισχυεται

  19. Κατά τα άλλα φώναζε ότι εμείς δέν θα γίνουμε σάν αυτούς….ένας ανεπάγγελτος κοπρίτης είναι και τίποτα άλλο….πατριώτης από τα lidl.

  20. Αυτοί κάποτε τους εφτυναν όλους μέσα στη βουλή. Α ρε κατάντιες. Όλα για το χρήμα γίνονται. Παραμυθες όλοι τους.

  21. KAI TI EΓΙΝΕ;΄ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;

    1. Μας ενοχλούν όλοι οι κοπριτες μαζί και η ψευτοπατριωτισσα εγγονή του Μένγκελε.

  22. μιλαμε για μεγαλο πατριωτισμο τελικα επιδεικνύουν τα χρυσαυγουλα, πατριωτισμο, και ανιδιοτέλεια. Ζητω η Ελλαδα….. ζητω η θρησκεια…… ζητω του μιχαλολιακου η κοροιδια….

    1. Πρώτη κ τελευταία φορά που έχεις δίκιο απλυτε

    2. Ζητω η Ελλαδα….. ζητω η θρησκεια…… ζητω του μιζενς κουλη η νεα κοροιδια….

      Απάντηση

  23. χαχαχαχαχ μπράβο πατριώτισσα άσε τα άλλα μπατριωτάκια να φωνάζουν χαχαχαχ

Comments are closed.