Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στα βήματα του αδικοχαμένου αδελφού του Παντελή (BINTEO)

Κοινοποίηση:
dsad-1200x679

Τέσσερα χρόνια μετά την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου όλων τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του Κωνσταντίνος, οδεύει στα δικά του χνάρια.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, τραγουδά και θυμίζει όσο τίποτα άλλο τον αδικοχαμένο αδερφό του.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έχασαν την μία πηγή εσόδων τώρα, προσπαθούν να δημιουργήσουν νέα…. Αθάνατη νεοελλάδα της διευθέτησης και της μαιμουδιάς….!

    1. Ναι ρε αυτό ακριβώς.Περίμενε και θα δεις τι αβάντα θα του κάνουν.Εν τω μεταξύ έχει ίδιο κούρεμα,ίδιο μούσι,ίδιο σπαστικό κούνημα σαν τον συγχωρεμένο.

  2. Εντάξει καλή προσπάθεια το παιδί. Το θέμα είναι να βρει την πραγματική του φωνή κ να αποφύγει την μίμηση θέλει δουλειά ομως.. Να είναι καλά το παιδί κ εύχομαι να πάρει όλα τα καλά στοιχεία του αδελφού του. Όσο αναφορά τον Παντελή ήταν φαινόμενο όλα έδεναν τόσο αρμονικά με την μουσική του με την φωνή του κ με την καλή του ψυχή.

  3. Τινάζει και αυτός το κεφάλι πάνω κάτω σαν σπαστικό.Κανονίστε να τον αβαντάρετε και αυτόν και να μας ζαλίσετε τα ούμπαλα

Leave a Response