Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ “ΚΕΡΔΙΣΕ” ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΑΥΤΟΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΚΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;

Κοινοποίηση:
papaioannou

Ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται κάνει τα πάντα για μια καλή θέση, είναι αυτός που χρησιμοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποφανθεί για τον θάνατο του Όλιβερ, του σκυλιού που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα. Ο κτηνίατρος, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, μάς ανακοίνωσε -στηριζόμενος σε μια φωτογραφία –  οτι δεν υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας στον θάνατο του ζώου.

Ποιόν επιχειρούν να καλύψουν επιτέλους οι “άριστοι” του Κούλη και της Νέας Δημοκρατίας;

Να σας θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαϊωάννου είχε δηλώσει παθολόγος προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό εκτός σειράς. Ο «Νικόλαος Παπαϊωάννου του Γεωργίου» ο οποίος δηλώνει παθολόγος και έχει εμβολιαστεί στις 11 Ιανουαρίου του 2021, διαπιστώνεται οτι έχει γεννηθεί στις 15/5/63, κοινή ημέρα και μήνα με την ημερομηνία γέννησης που αναφέρει ο προσωπικός λογαριασμός του πρύτανη στο Facebook.

Επίσης, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που δήλωσε ο ίδιος κατά τον εμβολιασμό του και αναγράφεται στην καρτέλα είναι καταχωρημένος στο όνομα «Πρύτανης Θεσσαλονίκης» ενώ ο δεύτερος αριθμός είναι του σπιτιού του στη περιοχή Πεύκα κοντά στη σχολή Δελασάλ.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν νοσοκομειακοί γιατροί που θεώρησαν προκλητικό να βλέπουν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου να εμβολιάζεται, προσπερνώντας τους υγειονομικούς που πάλευαν να σώσουν εκατοντάδες ασθενείς και παίρνοντας τη σειρά ανθρώπων που είχαν πραγματικά ανάγκη το εμβόλιο καθώς ανήκαν στις ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, τον πρύτανη, που πρωτοστάτησε στην εισαγωγή της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, κάτι που υλοποίησε κιόλας δίνοντας το «πράσινο φως» στα ΜΑΤ να μπουν στον πανεπιστημιακό χώρο κυνηγώντας φοιτητές και δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη του, αναφερόμενος στο νόμο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την εισαγωγή της αστυνομίας μέσα στα Πανεπιστήμια είπε ότι «είναι σε σωστή κατεύθυνση».

Και βέβαια, όλα αυτά ανταμοίβονται με μια καλή θέση, την ένατη συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις εκλογές του καλοκαιριού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ενωματαρχη,αμα δεν ξερεις,το βουλωνεις.Ουτε ησουν εκει,ουτε που ξερεις πού πεφτει.Οσο γι αυτο το γελοιο κομματοσκυλο,αμα κρεμασουν τους κτηνιατρους,τζαμπα θα παει.Ουτε κι αυτο το ξερεις συμμοριτοφαγε.Και μη ξεχνας οτι ακομη και ο χειροτερος φοιτητης,αποτελει την αφροκρεμα των φοιτητων.

  2. Ρε χλεμπονιαρηδες το μκλ πόσο σανό του Κούλη θα ταισετε τα γίδια;

  3. Αντιποίηση Ιατρικού επαγγέλματος για να κάνει το Εμβόλιο? Μα τόσο ηλίθιος?
    Κι ο βλαξ ο Μητσοτάκης ενώ το γνώριζε αυτό, τον έβαλε υποψήφιο στο Επικρατείας?
    Μηδέν ήθος. Ντροπή.
    Ποιός διόρισε τον Παπαϊωάννου να εξετάσει το σκυλάκι?
    Το Δικαστήριο διορίζει πραγματογνώμονα, και όχι η Αστυνομία.
    Τέλος πάντων, η υπόθεση “βρώμαγε” από την αρχή και ήταν πασιφανές ότι υπήρχε συγκάλυψη.

  4. Είναι γνωστό πού βρισκόταν την ημέρα που ο Όλιβερ κακοποιήθηκε; Φαίνεται ασυνήθιστα βιαστικός να απορρίψει τη θεωρία της κτηνωδίας

  5. Και που εβαλε μεσον για να εμβολιαστει εκτος σειρας τι εγινε; Αυτο δειχνει ποσο μυαλο (δεν) ειχε. Ακου βιαζοταν να εμβολιαστει. Εκτος κι αν εμβολιαστηκε με το “καλο” εμβολιο εκεινο που εκανε κι ο κουλης ντε . . .
    Εμεις παντως κρυβομασταν για να μην εμβολιαστουμε, τον καιρο εκεινο.

  6. Η γουρουνίσια μούρη του δείχνει τη προσωπικότητά του. Ζει για να τρώει. Αχρηστοι άνθρωποι που βρωμίζουν τον Πλανήτη με τα απορρίμματά τους.

  7. Ο τύπος αυτός είναι ο ορισμός του ξευτίλα, ποιον άλλον θα έβρισκαν να βγάλει τέτοιο πόρισμα από μια φωτογραφία! Πάρτε του άμεσα το πτυχίο! Κι αυτό φανταστείτε πως το πήρε!!

  8. Αυτός που “βιάζει” ζώα, λέγεται κτηνοβάτης (εκ του ‘κτήνος’). Μάθετε να γράφετε και να μιλάτε σωστά, αμόρφωτοι.

    1. Δηλαδη το “βατιδου” μεταφραζεται σε “περπατιδου”;

  9. Ποτε θα πιασετε τον βιαστη???

    Εκτος αν μας δουλευετε????

    Βρε λες να μην εγινε βιασμος και να μας αποπροσανατολιζεται απο τα πολιτικα γεγονοτα???

    Βρε λες οντως το ζωο να χτυπηθηκε απο αλλα σκυλια???

  10. Όλοι ασχολειστε με τον σκύλο τόσες ημέρες κ κανείς με την γυναίκα που την έφαγαν οι σκύλοι . Μπραβο Ελλαδα…

  11. Εκδήλωση Ρόταρυ: Ομιλία του Πρύτανη του ΑΠΘ Νικόλαου Παπαϊωάννου

    Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου κόσμησε το βήμα του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας την περασμένη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην πανηγυρική συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της
    πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου.

    Υ.γ. Μας κυβερνουν εβραιομασωνοι και κανεις δεν μιλα! Ο Βελοπουλος, δεν το ξερει; Η Κωνσταντοπουλου, δεν το ξερει; Ο κοσμος το’χει τουμπανο κι’ αυτοι κρυφο καμαρι!

    1. Μπορεί να σου διαφεύγει ότι ο Βελόπουλος και η Κωνσταντοπούλου μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές μασονικές στοές. Αν δεν είσαι ενεργός στοΐτης δεν υπάρχει περίπτωση να διαδραματίζεις κάποιον ρόλο στην δημόσια ζωή.

  12. ΤΟ ΌΤΙ ΈΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!…
    ΤΟ ΌΤΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΔΟΣΗ ΤΟΥ-ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ!… ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!…
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!… ΈΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!…
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ,
    ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΧ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!…

  13. Τυχερός είναι ο ανθρωπος που του “έφαγε” την σειρά για να εμβολιαστεί και ακόμα τυχερότερος αν δεν έκανε την ιστορία καθόλου. Ακούμε και διαβάζουμε τα ξαφνικά “νέα” τους συνεχώς.. σύγχρονη ευογονική.. “εμπιστήμονες” που υπηρετούν τον Μαμωνά.

  14. Να πάρει προτεραιότητα σε όλες τις δόσεις, άξιος

  15. Αχ καλε γιομησαμε καθηκιταραδες! Κοινωνικη κατρακυλα που εχει πιασει πατο!

    1. Εσυ το νου σου το χεις συνέχεια στον πάτο εεε;

  16. KOΨΕ ΦΑΤΣΑ, ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ…
    ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η Κ@ΛΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…

  17. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΙΤΙΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…
    ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΑΔΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ…
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…

  18. Ποιος τον διόρισε πως και πότε έκανε την κτηνιατρική πραγματογνωμοσύνη;

  19. Τι ωραια που λειτουργει το συστημα εις βαρος σας φυσικα ? Πολυ ωραια .Δεν του το ειχα του Κουλη και του περιγυρου του. Μπραβο σας. Σε ολους. Αλλα μη νομιζετε οτι απο την αλλη μερια δεν υαπρχουν και αυτοι που γνωριζουν ? Και υπαρχει ενα προβληματακι που ακομα δεν το γνωριζετε .Ειμαστε ολο και πιο πολλοι εδω στο εξωτερικο που εχουμε θυμο με το καταντημα της πατριδας. Μαλιστα πολλοι απο εμας εχουμε και καλες θεσεις και γνωριμιες κλπ κλπ. Εχετε σκεφτει οτι μπορει λεω δε ξερω Μπορει να ερθετε κανενα ταξιδακι και να σας πετυχουμε εστω και στο δρομο ? Η σε καμια παραλιουλα ?

  20. Χειρότερος από τον κακοποιημένο πρωκτό του σκύλου!

  21. Ωραίος βρέθηκε ένας άνθρωπος που εβαλε τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια που τα ειχανε κανει σταυλοι οι αναρχοκομμουνες και πεσαμε να τον φάμε τωρα;

Comments are closed.