Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ!!! Θα ζητήσει νέα παράταση για την απολογία του κατηγορούμενου

Κοινοποίηση:
kougias_eurokinissi

Μια επιπλέον ημέρα για να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την υπεράσπισή του.

Η απολογία του γνωστού σκηνοθέτη έχει προγραμματιστεί για την ερχόμεη Τετάρτη ωστόσο ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι «θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει: «Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κύριος Αλέξιος Κούγιας απεδέχθη την εντολή του κορυφαίου σκηνοθέτου και ηθοποιού και μέχρι προ ολίγου διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον εξαίρετο συνάδελφο κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του, η οποία έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη 24/02/2021 και ώρα 12:00 ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακριτού.

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΤΟΥ ΑΣΕΒΗ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΆΖΕΤΑΙ… ΌΣΟ ΤΟΥ ΑΦΉΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…
  ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΌ ΤΟΎ ΤΈΛΟΥΣ ΜΑΚΆΡΙΖΕ
  ΚΑΙ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…”ΚΥΡΙΟΙ”,
  ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ….
  ΔΕΝ ΑΦΉΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΟΚΙΜΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ…ΚΙ ΕΣΑΣ ΨΗΛΩΣΕ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ…
  ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ!!!!

 2. Η μητερα της Τοπαλουδη θα εχει μεινει σιγουρα καγκελο ! Ο δικηγορος που υπερασπιστηκε την κορη της για τον αποτροπαιο βιασμο της και την δολοφονια της τωρα θα υπερασπιστη ενα ανθρωπο που κατηγορειται για κατα συρροη βιασμους και παιδοφιλια.

Leave a Response