Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. «Εκρηκτικοί μηχανισμοί» Μητσοτάκη, Παπαχελάδες και ΣΙΑ και γαλάζιοι «πυροκροτητές» κατεβάζουν νόμο για να αποκλειστεί από τις εκλογές –Τι θα γίνει εάν ο ιδρυτής του εθνικού κόμματος «Έλληνες» πιάσει το 3% και μπει στη Βουλή

Κοινοποίηση:
exofyllo30-11

IM_TEASER_30-11-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo30-11

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤETAΡΤΗΣ 30-11-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Πάντως ο Πατροκοσμάς είχε προφητεύσει ότι ο χαλασμός θα γίνει από έναν Κασιδιάρη!!! Τώρα ποιον εννοούσε…

  2. Ακόμα μαλώνετε ρε δούλοι για το ποιος αφέντης θα σας κυβερνήσει? Τι σας έκανε? Σκότωσε την μάνα σας και τον πατέρα σας? Σας έφαγε τις συντάξεις, τους μισθούς,πούλησε την Μακεδονία? Όχι 3% αλλά 23%να πάρει δούλοι.

  3. Ε ΡΕ ΓΟΥΣΤΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
    ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Ο ΗΛΙΑΣ…..

    ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ……..
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…..
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΟΙ 300

  4. Ο ναζιδιαρης δεν θα μπει στη βουλή και θα κλαίνε μετά οι κλασιδιαραιοι

  5. Τρολάκια που γράφετε εναντίον του Κασιδιάρη, κάντε μπεεέ.!!! Έρχεται ο Ηλίας.

  6. και πρωθυπουργος να βγει υπο την παρουσα κατασταση δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα

  7. Το ότι είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν και οτι σταθηκαν ανίκανοι να διατηρίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ ΔΕΝ τους λέει κάτι; Το οτι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη ΟΛΩΝ των εποχών δε λέει τίποτα; Οτι είναι το κόμμα των υποκλοπέων και των βιαστών δεν ανησυχεί; Μόνο εαν ο Κασιδιάρης μπει στην βουλή είναι η ανησυχία τους; Με τον φόβο του Κασιδιάρη να είναι λοιπόν. Και ο λαός ας τους καταποντισει στην κάλπη.

    1. Όλα σωστά τα λες αλλά αν 1% είναι οι δημοσκοπήσεις σωστές και ξαναβγεί ο Κούλης τότε δεν θα φταίει αυτός να μας ξαναξεσκισει αλλά εμείς ή πιο σωστά αυτοί που θα τον ψηφίσουν και θα πάρει και εμάς τους υπόλοιπους η μπάλα.

  8. Ειναι δημοκρατικο να αποκλειουν κομματα απο την εκλογικη διαδικασια και εν γενει απο το δικαιωμα επιλογης του Ελληνικου Λαου ;;;
    Αυτο ειναι απαραδεκτη κινηση…!
    Επισης,πως θα απαγορευσουν την καθοδο στις εκλογες στον Κυριο Κασιδιαρη…..νομιζω πως σε δευτερο βαθμο δεν εχει εκδικαστει η υποθεση του….Δεν ειναι τελεσιδικα καταδικασμενος…!
    Αν τον αποκλεισουν τι τροπους εχει να αντιδρασει ;;;Μπορει να προσφυγει σε Ευρωπαικα δικαστηρια εναντιον του επικειμενου νομου που επεξεργαζονται ;;;;;

  9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΗ ΛΥΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ 20% !!! ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!
    ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ!! ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!!

  10. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΏΣΕΙ ΕΝΤΟΛΉ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΤΕΤΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ !!!!!

    1. Ποιος Ηλίας ρε Καραγκιόζηδες.
      Δίνει κάνα φράγκο για το promotion τουλάχιστον;!
      Ο Σανός δε διανέμεται δωρεάν φαντάζομαι.
      Φέρτε κι από δω τίποτα
      Να σας δώσω λογαριασμό;;
      Α τώρα που έγραψα Δανος.
      Το Μαριδάκι τι κάνει με το δήθεν αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο Δανός;;
      Το κατάπιε αμασητο;;
      Γλείφει κι αυτός ο παντοδύναμος μήπως αρπάξει τίποτα από τους επόμενους
      Μόνο εμείς θα αρπάξουμε το τρίτο το μακρύτερο.
      Το άρπαζουμε χρόνια τώρα
      ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ άλλωστε

      1. Ο/Η πεινάω πολύ ακόμα ο βιώσιμος τρόπος διατροφής φταίει κι εσείς ❤️❤️ λέει:

        Άντε ανοητοι.
        Έχε χάρη που βρέχει
        Βαριέμαι πολύ την βροχή αλλά δε θα της επιτρεψω να με αναστείλει
        Θα τη κοπανησω σε λίγο.

        1. Με αυτές τις ηλίθιες αναρτήσεις άμα δείτε ευρώ σφύριξε μου κλέφτικα
          Φυσικά ο λόγος αναστολής δεν ήταν ο Κλασιδιαρης.

    2. Αν ακόμα βλέπεις κόκκινους και κουμουνακια όπως πολλοί άλλοι με το σύνδρομο του εμφυλίου ακόμα στο κεφάλι σας καλό ξημέρωμα. Η εξουσία αυτό θέλει το διαιρεί και βασίλευε χρόνια τώρα. Ο διαχωρισμός ήταν πάντα οι έχοντες χρήμα και περιουσία με παράνομο και ανήθικο τρόπο απ’την μια και όλοι που τους εκμεταλλεύονται απ’την άλλη πλευρά.

  11. δεν μπορουν να κανουν τιποτα οι ανθελληνες του κοινοβουλιου…..δεξιοι και αριστεροι νεοταξιτες..
    το ποταμι εγινε ορμητικο…….
    ψηφιζουμε μαχητικα το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…….
    το κομμα ειμαστε εμεις …..με επικεφαλης τον Ηλια……

  12. Στην κρεμαλα επρεπε να βρισκεται ο νεοναζιαρης

  13. Αυτά είναι όνειρα Χουντικών. Ούτε την ψήφο του δεν θα βρει..

  14. Ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες ακόμη σαν εσένα.Μπράβο καλέ μου φίλε

  15. Σε περιμένει πολύ δουλειά Ηλία μόνο εσύ μπορείς να καθαρίσεις την βρωμια και την δυσωδία των πολιτικών εγκληματιών πού λυμαίνονται τον τόπο

  16. Θα έρθει σύντομα ή μέρα που θα ήμαστε περήφανοι που έχουμε έναν δίκαιο πρωθυπουργό στιν χώρα μας

  17. Ο Παπαχελάς ως μαθητής στο Αμερικανικό Κολλέγιο, μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού ήταν επικεφαλής της Β’ Πανελλαδικής, όταν οι σκληροπυρηνικοί της νεολαίας απεχώρησαν από το κόμμα του Κύρκου και του Γκλέζου.
    Μετά εκπαίδευση άνω της δεκαετίας στις ΗΠΑ με βασική ειδίκευση νεοταξίτης πράκτωρ.
    Άρχισε τις ανταποκρίσεις στα συστημικά μέσα, επιστροφή και MEGA, τώρα διευθυντής σε μέσα των ξενοδουλων Αλαφούζων.

    1. Σε μία παράγραφο έδωσες το βιογραφικό του, σωστός.

  18. θα γινει οτι εγινε και οσο ηταν στη βουλη, χα χα

  19. ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΟΥΜΑΙ……

  20. Ρε τί πίνετε εκεί μέσα?Αυτοδυναμία ο ΜΤΣΚ ΓΜΣΑΙ?Βράζει όλη η κοινωνία,τον μπινελικώνουν παντού και εσείς κάνετε λόγο για “αυτοδυναμία”?Από τη μια μας λετε οτι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και από την άλλη αυτοδύναμη η Κούλα.Ας πάρει κανα 10% και ας είναι ευχαριστημένη.

  21. Αφού οι παπάδες ρουφηξαν τόσα εκατομμύρια κι από κει που ήταν επαίτες έγιναν Θεοπαιχτες και μοίραζαν κατοσταρικα για να ματώνουν κώλους λαθρομεταναστων σκέφτομαι πόσα θα ρουφηξε η Αντιγόνη Λυμπεράκη της ΜΚΟ solidarity now και όλη η βρωμοοικογενεια Μητσοτάκη στην οποία ανά μελος αντιστοιχεί και μια ΜΚΟ. Κι ο Τράγκας πέθανε για την ακρίβεια τον καθαρισαν με συνοπτικές διαδικασίες ο Κούλης και η Μαρεβα, το ζεύγος Τσαουσέσκου και τώρα τα κλεμμένα λεφτά έμειναν ορφανά.
    Έτσι θα ψοφήσουν κι αυτοί πριν προλάβουν να τα φάνε
    Άλλωστε τα λεφτά σε λίγο θα καταργηθούν .
    Δε νομίζω ότι στη τελική φάση η Ελίτ θα εξαιρεθεί.
    Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν τι τους περιμένει.
    Η ατζέντα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς πια.

  22. Αλητεία.. αρκουδαίοιδες

  23. Γι’αυτό παίρνει αναβολή η δίκη όλα είναι φτιαχτά το 2027 θα στρώσει η Ελλάδα….

  24. Πιστευω να εχει πλαν Β ο Κασιδιαρης ,αν δηλαδη τον αποκλεισουν απο τις εκλογες. Εαν οχι θα την πατησει σαν αρχαριος.

    1. Δεν περπε καν να εχει προσβαση στα media και δεν θα πρεπει να του επιτραπει να κατεβει στις εκλογες οσο ειναι στη φυλακη. Το οτι τον κρυφοσιγονταρουν ειναι υποπτο … Το εχουμε ξαναδει το εργο ….

Comments are closed.