Ο Ενές Καντέρ μίλησε σε ελληνικό κανάλι κι έκανε «Τούρκο» τον Ερντογάν: «Όσα λέει για την Ελλάδα είναι αηδιαστικά!»

Κοινοποίηση:
enes-kander-768x461

Για μία ακόμη φορά ο Ενές Καντέρ έτεινε χείρα φιλίας προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα «έσκισε» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας μεγάλες αλήθειες.

Μάλιστα ο 30χρονος Τούρκος που πραγματοποιεί αξιόλογη καριέρα στο NBA, είπε όσα είπε για τον Τούρκο πρόεδρο σε ελληνικό κανάλι και συγκεκριμένα στον Alpha TV.

Ο Ενές Καντέρ, ο οποίος «φλέρταρε» έντονα με τον Παναθηναϊκό πριν από λίγο καιρό, αποκάλεσε τον Ερντογάν αυτό που ακριβώς είναι, «νταή δικτάτορα», όπως άλλωστε έχει κάνει στο παρελθόν.

Το ελληνικό κανάλι συνάντησε τον μπασκετομπολίστα σε φόρουμ που έγινε στις ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μόλις εκείνος αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για μέσο της χώρας μας, δέχθηκε με χαρά να ανοίξει την καρδιά του.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε αηδιαστικά όσα ο Ερντογάν είπε κατά της Ελλάδας (σ.σ. για πνιγμούς βρεφών), τονίζοντας πως η χώρα μας έχει ανοίξει την αγκαλιά της για τους πρόσφυγες.

«Όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα μου. Ο Ερντογάν τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ενές Καντέρ.

Στη συνέχεια δίνει ένα «ηχηρό χαστούκι» για όσους λένε πως η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζει σωστά τους πρόσφυγες, μεταξύ άλλων και ο Ερντογάν: «Για εμένα η Ελλάδα και οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ενές Καντέρ ποδοπάτησε φωτογραφία του Τούρκου προέδρου στην εκδήλωση που βρέθηκε δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αποστροφή του στον Ερντογάν, που τον κρατά μακριά από τη μητέρα του για πάνω από επτά χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response