28/05/2020 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

Ο Ελληνισμός κατακλύζει τις ΗΠΑ: Έπαρση της ελληνικής σημαίας με Εύζωνες στην Αστόρια

Κοινοποίηση:
thn

Παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, αλλά για πρώτη φορά και της φημισμένης Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος από την Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε -με καλό καιρό- η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστορίας, το Σάββατο, 13 Απριλίου, μία ημέρα πριν την Παρέλαση της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της προξένου, Λάνας Ζωχιού, του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη Ροδόλφου Δημητρόγλου, του δημάρχου Κέρκυρας, Κωνσταντίνου Νικολούζου και άλλων επισήμων, η συγκέντρωση είχε κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, με άπαντες να στέκονται στη σημασία τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στην παρέλαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να τα βλέπουν οι Ρωσολάγνοι αυτά. Ο πραγματικός σύμμαχος της Ελλάδας είναι μόνο οι ΗΠΑ. Μέχρι και μαχητικό ρίξανε στον Πουτίναρο οι Τουρκαλάδες και αντί να τους κάνει αντίποινα είναι σύμμαχος τώρα με την Τουρκία!!! Μόνο ευχάριστω δεν είπαν τότε οι Ρώσοι. Οι Αμερικάνοι ήδη αλλάζουν τα φώτα στους Τουρκαλάδες η τούρκικη λίρα πέφτει συνεχώς και φέυγουν απο την Τουρκία μεγάλοι ξένοι επενδυτές. Αφού τα έβάλε ο σουλτάνος με την Αμερική έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!!!

Leave a Response