Ο Διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου ρεζίλεψε τους χρυσοπληρωμένους “ειδικούς”: “Η Επιτροπή κατέστρεψε τη Θεσσαλονίκη και χάσαμε ζωές”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
87ughnu

Ευθύνες στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Θεσσαλονίκη επέρριψε ο διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Ο πνευμονολόγος έκανε λόγο για καταστροφή της πόλης, επειδή δεν προβλέφθηκε η σφοδρότητα του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τον κορονοϊό και την πίεση που έχουν δεχθεί τα νοσοκομεία, ο Νίκος Καπραβέλος, είπε αρχικά: «δεν προβλέφθηκε ότι δεν υπάρχει συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα αυτοπροστασίας. Δεν προβλέφθηκε ο μηχανισμός ανίχνευσης του κρούσματος κορονοϊού εκείνου που δεν έχει καθόλου συμπτώματα και αψηφά τον κίνδυνο για τον ίδιο και τους άλλους. Αυτά κανένα δείγμα δεν τα δείχνει».

Στη συνέχεια ο πνευμονολόγος και διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου αναφέρθηκε στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων, λέγοντας: «Η Επιτροπή, που βασίζεται σε δείγματα, εμάς στην ουσία μας κατέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόβλεψε αυτό το φοβερό κύμα. Ο ιός υπήρχε, έκανε τη δουλειά του, δεν μπορέσαμε να τον ανιχνεύσουμε και αύξησε τις εισαγωγές στα νοσοκομεία. Φτάσαμε στο αμήν στα νοσοκομεία».

Ο κ. Καπραβέλος εξήγησε πως: «Εμείς στην Εντατική να θέλουμε να διακινήσουμε ασθενή και να μην μπορούμε, να είμαστε στα όρια ασφάλειας μετακίνησης του ασθενούς και οι συνάδελφοι στα τμήματα να αγωνίζονται να κρατήσουν στη ζωή έναν άνθρωπο και να μην μπορούν να τον στείλουν στη Μονάδα Εντατικής ως όφειλαν.

Χάσαμε περισσότερες ζωές, επειδή δεν προβλέφθηκε αυτή η σφοδρότητα της πανδημίας, το δεύτερο κύμα».

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν κλειστά ΔΥΟ έτοιμα νοσοκομεία. Το Λοιμωδών στην Γρ. Λαμπράκη και το ΠΑΝΑΓΙΑ, πρώην νοσοκομείο του ΙΚΑ στην Νεά Κρήνη. Κανένα απο αυτά δεν αξιοποιήθηκε. Ούτε ένας εισαγγελέας βέβαια δεν θα παρέμβει για να διερευνήσει ενδεχόμενες παραλείψεις της Διοίκησης. .Ομορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.

  2. Ειστε ανοητοι αν νομιζεται οτι οι ανθρωποι που δουλευουν στις κλινικες cov και στις ΜΕΘ ειναι στημενοι και φαρμακωνουν τον κοσμο η φουσκωνουν τα νουμερα. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι τ’αδερφια και οι φιλοι μας. Αυτο που προσπαθουν να πουν απο την αρχη γι αυτον τον ιο με θνησιμοτητα 2/1000 ειναι οτι ειναι πολυ μεταδοτικος και οτι δεν θ’αντεξει το συστημα υγειας. Αναρωτηθειτε γι αυτους τους ηλικιωμενους με υποκειμενα νοσηματα που ‘φευγουν’ αδικα, πως θα σας φαινοταν αν ηταν οι γονεις σας.

    1. Είχαν χρόνια και λεφτά να τα φτιάξουν αντί να τα καταστρέφουν.
      Αντιθετως τα έτρωγαν και φέτος ειδικά τα μοίραζαν και απλόχερα στα καναλια.
      Τραβά γαμησου τώρα εσύ και οι γέροι πασοκονεοδημοκρατοσυριζαιοι.

    2. Ανόητοι είναι και αυτοί που πιστεύουν πως κάποιοι γιατροί παίρνουν φακελάκια και τα παίρνουν απο φαρμακευτικές. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι τ’αδερφια και οι φιλοι μας.

  3. Έχει σκεφτεί κανένας νοήμων άνθρωπος γιατί έχουν μπλοκάρει τα νοσοκομεία από ασθενείς covid? ΔΙότι πολύς κόσμος φοβάται και τρέχει να νοσηλευτεί για να τον σώσουν . Και ποιος ξέρει τι φάρμακα τους χορηγούν και τους στέλνουν αδιάβαστους.

Comments are closed.