Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Τζέφρι Πάιατ μπήκαν σε πολεμικό αεροπλάνο -Παρακολούθησαν την κοινή άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
paiat-flwros-c130

Την Παρασκευή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, παρακολούθησαν στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας δραστηριότητες της άσκησης συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ «STOLEN CERBERUS».

Η εν λόγω άσκηση αφορά στη διμερή εκπαίδευση σε αντικείμενα ρίψεων προσωπικού και εφοδίων στην ξηρά και στη θάλασσα, πτήσης χαμηλού ύψους, αντιμετώπισης απειλών και εκτέλεσης αεροδιακομιδών, και διαρκεί από την 8 έως την 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Στη δραστηριότητα συμμετέχει προσωπικό Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των δύο χωρών, ένα C-130H της Πολεμικής Αεροπορίας, τρία C-130J και ένα C-21 της Αεροπορίας των ΗΠΑ και η εκπαίδευση υλοποιείται σε ζώνες ρίψεως της κεντρικής ηπειρωτικής Ελλάδας. Τα πολεκιμκά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τον αττικό ουρανό.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Πρέσβης των ΗΠΑ επιβιβάστηκαν σε Α/Φ C-130J της Αεροπορίας των ΗΠΑ, το οποίο συμμετείχε σε σχηματισμό αποτελούμενο από άλλα δύο Αμερικανικά αεροσκάφη ιδίου τύπου και ένα Ελληνικό C-130H, που πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων και χαμηλή διέλευση άνωθεν του λεκανοπεδίου Αττικής.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άσκηση με τα πολεμικά αεροσκάφη

askisi-c130-paiat-flwros-2 askisi-c130-paiat-flwros-3 askisi-c130-paiat-flwros-4 askisi-c130-paiat-flwros-5 askisi-c130-paiat-flwros-6 askisi-c130-paiat-flwros-7 askisi-c130-paiat-flwros-8 askisi-c130-paiat-flwros-9 askisi-c130-paiat-flwros-10 askisi-c130-paiat-flwros-11 askisi-c130-paiat-flwros-12

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο φλώρος φοβάται μην πεθάνει και φοράει μάσκα;;;;….. Έτσι θα πάει στο μέτωπο;;;;…. Μιλάμε ότι έχουν ξεφτιλίσει ακόμα, Και το στράτευμα… Που είσαι ρε Πλαστήρα;;;…. Που είσαι ρε Παπάγο;;;;

  2. Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός (Τζέφρυ Πάιατ).

Comments are closed.