” Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΟΥ ΤΟ’ ΠΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ”. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ.ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ββββ

Xαμός έγινε στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή “ΡΑΔΙΟΜΕΚΑΛΑΡΗΔΕΣ” με τον Στ.Χίο στον ΕΛΛΑΔΑ ΦΜ, με καλεσμένο τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκο Βελόπουλο.

“Τους βλέπω ως καρικατούρες τους πολιτικούς της ΝΔ που ηγούνταν Παμμακεδονικές οργανώσεις. Είπα μέσα στη Βουλή τον Άδωνη ΠΡΟΔΟΤΗ. Με πήρε τηλέφωνο ο Άδωνης να μου ζητήσε τον λόγο και του είπα….”

Το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Κουλη κοροιδεψες πολυ απογοητευμενο κοσμο εθνικιστες πατριωτες κλπ!!Τωρα σε καταλαβε ομως και η κουτση μαρια τι λαμογιο του συστηματος εισαι!!Ουτε την ψηφο σου δεν θα βρεις στις επερχομενες εκλογες μπατριωτη του κωλου,

  2. Τρέμει τον Κασιδιάρη ο κηραλοιφόπουλος, γι’ αυτό ψήφισε το παράνομο νομοσχέδιο που περιορίζει εν μέρει τα εκλογικά δικαιώματα του Ηλία. Το περιμέναμε βέβαια από τον πολιτικό απατεώνα που ψήφισε μνημόνιο και παριστάνει τον πατριώτη…

  3. Ο βελοπουλος, εκτος του οτι ειναι στη βουλη και εχει την προβολη που του αναλογει , βγαινει και σε ενα σωρο περιθωριακα καναλια και διαφημιζει μαζι με τις κηραλοιφες και τον εαυτο του..ποιος ο λογος να του παρεις συνεντευξη στεφανε? ποιος αξιζει την ψηφο μας εκτος του ηλια, που εχει κανει φυλακη για τα πιστευω του?ποια διαπιστευτηρια εχει να δειξει ο βελο?ποτε εχει υποφερει? καταλαβαινω οσους τον ψηφισαν το 2019, σιχαθηκαν το μιχαλολιακο οπως κι εγω αλλα τωρα δεν εχουν πια καμμια δικαιολογια να μην ψηφισουν τον ηλια..ο βελο ειτε ειναι στη βουλη ειτε οχι, καμμια διαφορα δεν εχει…το συστημα τον εχει στα οπα οπα..και στο κατω κατω, θα τον παραδεχομουνα αν δεν ψηφιζε την τροπολογια βοριδη..αφου την ψηφισε, μονο ενα του αξιζει..μαυρο στις εκλογες.

  4. ρε βελοπουλο εσυ ειπες τα κομουνιστικα αφεντικα σου οτι δεν ειναι προδοτες για το μακεδονικο και τωρα λες τον αδωνι προδοτη για να παρεις πιστοποιητικα αριστεριφρσυνης απ το σταλινικο κατεστημενο?
    εχεις καμια επιστολη της παναγιτσας προς τον αρχαγγελο γαβριηλ τωρα να μας πουλησεις ρε φαπα????

  5. Βελοπουλε ουαι ουαι υποκριτη

  6. 24/11/11 δικογραφία για εσχάτη προδοσία στα πρακτικά της βουλής και μέσα είναι και το ονοματάκι σας κ.Βελόπουλε που σφυρίζετε αδιάφορα.Και ξέρετε….ΔΕΝ παραγράφεται η εσχάτη προδοσία και η κατοχή της χώρας μας και ο κρυφολαθροεποικισμός.Θα λογοδοτήσετε κάποια στιγμή όλοι όσοι φέρατε την πατρίδα μου σε αυτά τα χάλια κι όσοι σιωπάτε.Υπάρχει δικογραφία.Που είναι?Οέο?

  7. Xίο μου φαίνεται το πολύ art σε καρατζαφεροποίησε.. καλά τόσα πατριωτικά κόμματα χωρίς φωνή τον βελόπουλο πήγες και βρήκες? ο βελόπουλος δεν έχει ανάγκη, βγαίνει σε ένα σορό κανάλια να μας πει τα παραμυθάκια του!

  8. Ο/Η Οταν ο Φυλακουρης επαιζε μπαλλα μαζι μας στη Ραμονα στο Παγκρατι λέει:

    Βελοπουλε κοιτα να δεις αμα ερχεται ο Ηλιας

    1. ωραίο nick αδερφέ, που την θυμήθηκες την γριά? συγκίνηση!

  9. Βγαλε καμια αλοιφη και για την καραφλα σου Βελο

  10. Στηρίζουμε όλοι Ηλία Κασιδιάρη. Τον εφιάλτη του Βελόπουλου και όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος.

    1. Ο Λιάκος είναι ΝΑΖΙΣΤΗΣ δεν κάνει !
      Πρώτα οι Έλληνες φίλε μου

      1. Ναζιστής; Δηλαδή θα κάνει σαπούνια τους πολιτικούς; Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία. Τώρα θα τον ψηφίσω και με τα δύο χέρια. Μόνο πες σε αυτόν που ψηφίζεις εσύ να προλάβει να φύγει με ελικόπτερο.

  11. Αυτός που ψήφισε το μνημόνιο δεν είναι Προδόοοοτης; Είπε ο γάιδαρος τον πετηνό κεφάλα

  12. Δεν αξίζει! Αναξιόπιστοι, πολυδοκιμασμένοι, αναποτελεσματικοι! Και οι 300 θέλουν επειγόντως αντικατάσταση! Next…

  13. Ε για να τον πω προδοτη λεει θα πρεπει να παμε σε δικαστηρια να βγει αποφαση..α χα χα.Μασαει τα λογια του

  14. Ψηφισες Μνημονιο ?

    ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗ?

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

  15. Μεγάλες προσωπικότητες κουβαλάς Χίε.
    Και δεξιούλης και καβαλημένος και δεκανίκι του συστήματος.

  16. μα εσυ Βελοπουλε ειπες οτι
    “δεν ειναι προδοτες οι συριζαιοι που ψηφισαν την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων”????………
    τωρα τι εγινε και τους βλεπεις σαν προδοτες τους Νεοδημοκρατες??????
    αισθανεσαι την ανασα του Κασιδιαρη πισω σου?????????
    οτι και να κανεις ολα εχουν ενα τελος……βουλη τελος……..

  17. Την άνοιξη του 2020, ο Βελόπουλος ψήφισε ή όχι υπέρ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού;

  18. Και τι έγινε που τον είπες προδότη??Τι θα γίνει με την Νέα Τάξη που θέλουν να εμβολιασουν και της γάτες,ενώ η οικονομία πάει κατά διαόλου!Θέλουν να μας σώσουν από τον ιό και θα πεθάνουν όλοι και όλα από αναδουλειες,δεν κινείται τίποτε,δεν βλέπεις τι συμβαίνει,ότι όλοι θα δουλεύουν για 200 το μήνα?Δεν σε ακούω να μιλάς καθόλου!!!!!

  19. Ό Βελόπουλος χαρακτηρίζει προδότη τόν Άδωνι !!!!…….
    Ήμαρτον Κύριε… Τώρα κλέβουν καί τούς κλέφτες , πού έλεγε κι ο κακός λύκος…

  20. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ !
    Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!! ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣ

  21. Όλοι οι Πατριώτες γνωρίζουμε πολύ καλά τούς προδότες, εσύ όμως γιατί βγάζεις την πάρτη σου εκτός; Εσύ είσαι μεγαλύτερος ψεύτης και προδότης απ’αυτον, κατάλαβες κολο’ τούμπα??? (πατριώτη της πλάκας).

  22. Τρισμέγιστε Στέφανε Χίο,μην ασχολείσαι με τον πολιτικάντη- κρυφοπασόκο -καράφλα που πουλάει αλοιφές σε άλλους φαλακρούς για να βγάλουν μαλλιά. Στέφανε είσαι αυτόφωτος, δεν τους χρειάζεσαι αυτούς.

  23. Άντε Βελόπουλος τώρα που ψήφισες και συ την επίμαχη τροπολογία ποιος σε πιάνει!!!!
    Ντουγρου για κυβέρνηση συνεργασίας με την Νουδου!!!

Comments are closed.