Ο ΑΔΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ «ΞΕΡΝΑΕΙ» ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. Οι 57 σκοτωμένοι «μιλάνε». Αυτή είναι η πυραμίδα των δολοφόνων της κυβερνητικής Μαφίας. Οι αποκαλύψεις μας, τους ρίχνουν στο λαϊκό ανάθεμα. Η δοτή Δικαιοσύνη, δεν τολμά να κάνει πίσω…

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser2-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 24_Maketa_MAKTV.indd

  Στο φύλλο τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 2-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 
alitheia-aima-banner
 
  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εγενήθη στην Πρώτη Σερρών με πατέρα τον διδάσκαλο Γεώργιο, μακεδονομάχο, και μητέρα την Φωτεινή το γένος Δολόγλου.
  Στην Αθήνα αυτόν και τον αδελφό του Αλέξανδρο τους έφερε το 1922 στην Αθήνα ο βουλευτής Σερρών Αθανάσιος Αργυρός.
  Ο Αργυρός με καταγωγή από Νιγρίτα, όντας δικηγόρος Αθηνών, πρωτοστάτησε στην δημιουργία αυτό που ονομάσθηκε Μακεδονικός Αγών. Μετά τα γεγονότα του Ίλιντεν του 1903.
  Τους έγραψε στο σχολείο Μεγαρεύς στο Παγκράτι.
  Το Μεγαρεύς από το επώνυμο του ιδιοκτήτη. Σήμερα γνωστά ως Εκπαιδευτήρια Δούκα.
  Βοήθησε αμφοτέρους να εισέλθουν στην Νομική.
  Το 1935 φρόντισε ο Κωνσταντίνος να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής στο νομό Σερρών. Εξελέγη…

 2. ….ΑΡΧΙΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…..ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ….ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΔΗΘΕΝ….

 3. Εγώ ξέρω ότι φωνή λαού οργή Θεού. Όταν μαζευτούν εκατομμύρια υπογραφές θα πρέπει την ημέρα που θα παραδοθούν και θα γίνει συζήτηση στη Βουλή, για να νιώσουν την πίεση, εκεί έξω να είναι ένα εκατομμύριο κόσμος. Αλλιώς δε γίνεται τίποτα απολύτως. Με τόσο κόσμο όπως κάποτε ο Χριστόδουλος, θα τους λούσει κρύος ιδρώτας. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο δύσκολο για τον νεοέλληνα. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Δεν φτάνει η υπογραφή που γίνεται εύκολα και χωρίς κόπο. Χρειάζεται μια μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πρέπει να οργανωθεί. Μιλάμε για παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας και μπορεί αύριο να είναι τα δικά μας.

 4. Είναι τέτοια η κατακραυγή που και οι δικαστές δεν τους σώζουν.
  Θα πάνε Ειδικό Δικαστήριο για αυτό και καρφώνονται χωρίς σάλιο μεταξύ τους .
  Αυτό λέγεται ΤΡΟΜΟΣ.

 5. Ναι αλλά όλοι αυτοί ήταν αναρμόδιοι .. αντίθετα παρέκαμψαν τους αρμόδιους (ΕΛΑΣ Εισαγγελικές/Δικαστικές αρχές) και έκαναν ότι γουσταραν …ως ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Comments are closed.