Ούτε οι γιατροί του Χίτλερ τέτοια ένταση! Τούντας: «Δεν είναι ο καθένας που ορίζει το σώμα του – Δεν χωράνε ζητήματα ατομικής επιλογής»!

Κοινοποίηση:
Γιάννης Τούντας

Με απίστευτο τρόπο προσπάθησε να υπερασπιστεί ο Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Γιάννης Τούντας, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τρόπο που θα ζήλευε μέχρι και Γιόζεφ Μένγκελε!

Ο Γ.Τούντας είπε ουσιαστικά πως οι άνθρωποι δεν ορίζουμε το σώμα μας, κάτι που είναι αντίθετο με τα όσα έχουν αποφασιστεί από τη δίκη της Νυρεμβέργης.
Ο καθηγητής ζήτησε αρχικά να επιβληθούν νέοι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους:

«Θα πρέπει για να αυξήσουμε τους εμβολιασμούς σε αυτούς που διστάζουν ή που αρνούνται, να κάνουμε δύο πράγματα.

Το ένα είναι να ορθώσουμε περισσότερα εμπόδια στην κινητικότητά τους, δηλαδή στην πρόσβασή τους σε δημόσιες υπηρεσίες, στις μετακινήσεις τους σε διάφορα αγαθά και παροχές.

Το δεύτερο είναι να κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις αγωγής υγείας στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που ξέρουμε πως είναι τα λιγότερο μορφωμένα στρώματα. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε με προγράμματα όπως οι εισαγωγές υγείας, δεν αρκεί η οριζόντια ενημέρωση για να αλλάξουν συμπεριφορά».

Eνώ τα περί δύο ταχυτήτων πολιτών που δημιουργούνται είπε: «Όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία δεν χωράνε πολιτικές δύο ταχυτήτων. Είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε όλοι με μία ταχύτητα και αυτοί είναι η ταχύτητα που θα μας φέρει πιο κοντά στην προάσπιση της υγείας. Γιατί εμβολιάζουμε εδώ και δεκαετίες υποχρεωτικά τα παιδιά για να πάνε σχολείο; Γιατί κάνουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό για να ταξιδέψουμε σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής; Όλα αυτά είναι στην ατζέντα της πολιτικής για να προασπίσει τη δημόσια υγεία. Δεν χωράνε ζητήματα ατομικής ευαισθησίας ή ατομικής επιλογής. Δεν είναι ο καθένας που ορίζει το σώμα του. Όταν σώμα του γίνεται επικίνδυνο για τους υπολοίπους, πρέπει η Πολιτεία με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα να παίρνει καθολικά μέτρα».\

Να υπενθυμίσουμε εμείς πως τέτοιες απόψεις δεν είχαν ούτε οι Ναζί! Ενώ θα πρέπει να τονιστεί για ακόμη μια φορά πως τα εμβόλια που κάνουμε στα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Αρχικά τα κάνεις μια φορά στη ζωή σου και τέλειωσες, δεν υπάρχει μετά περίπτωση να κολλήσεις τον ιό, ενώ τα εμβόλια του κορωνοϊού θα τα κάνουμε κάθε λίγους μήνες και πάλι έχει αποδειχθεί πως μολύνεσαι και μεταδίδεις τον ιό (άρα δεν κτίζεται τείχος ανοσίας).

Και κατά δεύτερον τα εμβόλια αυτά είναι δοκιμασμένα εδώ και πολλά χρόνια, αντιθέτως τα εμβόλια του κορωνοϊού έχουν ακόμα έκτακτη άδεια χρήσης!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. δε μας λέτε όμως πόσοι εμβολιασμένοι έχουν κάνει διασπορά του ιου.Να εισηγηθείτε να κάνουν κοινόβια για τους ανεμβολίαστους (χαχα) φυσικά μην έχετε την απαίτηση να πληρώνουμε φόρους κλπ. Θα είμαστε αραχτοί και φυσικά θα μας ταίζετε, εκτός και αν θέλετε την τελική εξόντωση μας!!

 2. Ο/Η Αντισυνταγματικοί νόμοι δεν έχουν καμιά σημασία ακόμη και πάρουν 300/300 λέει:

  Τα παιδιά δεν έχουν ανεπτυγμένη η προσωπικότητα οπότε το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού απουσιάζει (γι’ αυτό έχουν κηδεμόνα και δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα). Επίσης εκείνα τα εμβόλια είναι πιο ασφαλή. Γι’ αυτό το ενέκρινε το ΣτΕ.
  Ο έμμεσα υποχρεωτικός εμβολιασμός για ταξίδι στο εξωτερικό είναι αντισυνταγματικός, αν κάποιος πάει στο ΣτΕ ο νόμος θα καταπέσει. Επειδή όμως το διακύβευμα δεν είναι υψηλό (λίγοι ταξιδιώτες, ασφαλή εμβόλια κτλ) γίνεται σιωπηρά αποδεκτό. Αλλά δεν μπορεί να εκληφθεί ως νομικό υπόδειγμα.

 3. Τί αγάπη βγαίνει μέσα από αυτό το βλέμμα. Πόσο μεγάλη καρδιά είναι αυτή που χτυπά μέσα του. Άσταδιάτσα μωρή ζουρλή.

 4. Ετσι ακριβώς είναι.
  Οταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα Παγκόσμιας Υγείας, ο καθένας είναι πολύ λίγος για να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει, πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και για να αποφασίσει αυτοβούλως.

 5. ασε μας ρε σάψαλο, αντε φτιάξε τον τάφο σου να πας να χωθείς γίδι, παρε και τα ύπολοιπα μπολιασμένα γίδια μαζι

 6. αφηστε τον χιτλερ και μιληστε λιγο για λενιν,σταλιν,μαο κτλ γιατι ολοι αυτοι ειναι του ιδιου γενους!

 7. Ακου ρε νεοταξίτη Τούντα μικρέ Χιτλερίσκο τό σώμα μου ανήκει μόνο σέ μένα.Ο κώδικας τής Νυρενμβέργης από τό 1947.
  Αρθρο Πρώτο.
  “Η εθελοντική συγκατάθεση από τό άτομο πού επιβάλλεται σέ πείραμα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητη”.
  Τό δικαίωμα νά αποφασίζω γιά τό σώμα μου πηγάζει από τό άρθρο 8 τής Ευρωπαικής Σύμβασης τών Δικαιωμάτων τού Ανθρώπου.
  “Τό σώμα δέν μπορεί νά υποβαθμιστεί σέ απλό αντικείμενο”
  Γιάννης Λάκων

 8. Έχεις πολύ πλάκα ρε συνοικιακέ γιατρουδάκο χαχαχα…Για διασκεδαστής είσαι ότι πρέπει χαχαχαχα…

Leave a Response