Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Οι πρώτοι Ευρωπαίοι πιθανώς να εμβολιαστούν τέλη Δεκεμβρίου»

Κοινοποίηση:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρθηκε στις εξελίξεις των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανέφερε πως μέχρι τώρα η Κομισιόν έχει εξασφαλίσει συμβόλαια με έξι εταιρείες. Υπάρχει επιτέλους φως στην άκρη του τούνελ. Τα εμβόλια είναι σημαντικά αλλά αυτό που μετρά είναι εμβολιασμοί».

«Τα κράτη μέλη πρέπει να προετοιμαστούν τώρα. Μιλάμε για εκατομμύρια σύριγγες και αλυσίδα ψύξης (για εμβόλια που πρέπει να διατηρηθούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όπως της Pfizer στους -75 βαθμούς Κελσίου), κέντρα εμβολιασμού, εκπαίδευση του προσωπικού. Εν ολίγοις τα κράτη μέλη πρέπει να προετοιμαστούν για την ανάπτυξη εκατομμυρίων δόσεων. Γιατί αυτό είναι το «εισιτήριό» μας για να τελειώσουμε την πανδημία».

 

 

Η πανδημία παραμένει σοβαρή, με σχεδόν 3.000 θανάτους καθημερινά, ο κορονοϊός ήταν η πρώτη αιτία θανάτου στην Ευρωπαϊκή Ενωση την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε η κυρία Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

«Τα νοσοκομεία παραμένουν υπό πίεση. Ξέρω ότι οι καταστηματάρχες, οι μπάρμαν, και σερβιτόροι των εστιατορίων θέλουν να αρθούν οι περιορισμοί. Αλλά πρέπει να μάθουμε από το καλοκαίρι και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Η πρόωρη χαλάρωση θα φέρει το ρίσκο ενός τρίτου κύματος μετά τα Χριστούγεννα», ανέφερε.

«Εβδομάδες πριν, είχα πει πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Και ναι, θα είναι πιο ήσυχα. Αυτό είναι επίσης ένα ζήτημα αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών μελών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να το κάνετε εσύ και οι γραβατοπειρατές εβραιοκΥνο-βολευτές και οι οικογένειες σας …

    Να αποκτήσετε «ανοσία» εσείς και παρατήστε εμάς ήσυχους.

    Αφού το εμβόλιο θα προστατευει αυτόν που το κάνει δεν τον ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους…

    Σωστά;;;

    Ή όχι ..;;;;

    Και το εμβόλιο του κοροϊδοϊού είναι μούφα ΔΕΝ προστατεύει κανέναν και απλώς θέλετε να μας εμβολιάσετε με τις ουσίες του Μπιλ Γκειτς;;;

    Για εξηγήστε μας..
    –> Γιατί δεν γίνεται να τα έχετε όλα δικά σας..

    Δεν είμαστε όλοι ζώα, κομματόσκυλα των 300+1..

  2. Να πας από τους πρώτους Ούρσουλα να στο καρφώσουν !!!

Comments are closed.