Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος

Κοινοποίηση:
720_760796_91f6cc0edb-a7f212586eb57fc2

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μεταγραφικό “colpo grosso” αποκτώντας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπως πλέον επιβεβαιώνεται και απ’ το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, παρά τις αρκετές προτάσεις που δέχτηκε από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και την κρούση που είχε από την ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα η Λάτσιο ξεκαθάρισε προς την πλευρά του παίκτη πως την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ενδεχόμενο της απόκτησης του και ουσιαστικά η ιταλική ομάδα και ο Ολυμπιακός οδηγήθηκαν σε ένα ράλι προς την υπογραφή του Σωκράτη.

Ο Έλληνας αμυντικός πήρε την απόφαση να υπογράψει στον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου για τη συμφωνία που θα έχει ισχύ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλησε να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση Παπασταθόπουλου και το deal ολοκληρώθηκε αν και αρχικά η πλευρά του παίκτη είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Η προσωπική βούληση του Βαγγέλη Μαρινάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αίσια έκβαση της μεταγραφής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στις τελευταίες λεπτομέρειες το βράδυ του Σαββάτου (24/01), ωστόσο το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο… λευκός καπνός είχε ήδη φανεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: