Οργισμένη απάντηση του Ντόναλντ Τράμπ: «Δεν δεχόμαστε ψεύτικες ψήφους και την «Dominion – Συνεχίζουμε»

Κοινοποίηση:
τραμπ

Άμεσα έδωσε απάντηση ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ σε όσους πανηγυρίζουν πως δήθεν αποδέχτηκε το εκλογικό αποτέλεσμα και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την διαδοχή του από τον Τ.Μπάιντεν στον προεδρικό θώκο.

«Το ότι επιτράπηκε στην GSA να ξεκινήσει την προκαταρκτική εργασία διαδοχής με τους Δημοκρατικούς, έχει να κάνει με το ότι θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τις διάφορες νομικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την πιο διεφθαρμένη εκλογή της αμερικανικής πολιτικής ιστορίας;

Προχωράμε με φουλ ταχύτητα εμπρός. Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ τις ψεύτικες ψήφους και την “Dominion”»

Ο Ν.Τραμπ αναφέρθηκε σκόπιμα στην Dominion καθώς είναι η εταιρεία το λογισμικό της οποίας καταμέτρησε, όπως καταμέτρησε τις αμερικανικές ψήφους και πολλάκις αποδείχτηκε ότι είτε «εξαφάνιζε» χιλιάδες ψήφους υπέρ του Ν.Τραμπ, είτε τις μετρούσε υπέρ του Τ.Μπάιντεν.

Πάντως στις αμερικανικές εκλογές υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο όπως όλα δείχνουν θα λυθεί τελικά μόνο από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Μέχρι τώρα γίνονται στις Πολιτείες-κλειδιά επανακαταμετρήσεις οι οποίες αποδεικνύουν αρκετές παρανομίες, αλλά δεν μπορούν να αποκαλύψουν το μέγεθος της εκλογικής κλοπής που οφείλεται στις επιστολικές ψήφους αφού δεν διασταυρώνει τις διευθύνσεις των φακέλων, αν είναι υπαρκτές και δεν επιβεβαιώνει αν αυτοί που ψήφισαν, υπάρχουν, ή ψήφισαν δύο, τρεις… δεκατρείς φορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο αμερικανικός λαός δεν φημίζεται για την ευφυΐα του, δεν έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα με την ψ΄φο του. Ένα ποσοστό 60 έως 70% υπέρ του Τραμπ δεν θα ήταν τόσο εύκολο να αλχημιστεί από τους Dominion, όνομα κι αυτό. Αλλά τι λέμε, εδώ ακόμα λαμβάνει ψήφους το δημιογραφικό τόξο… Ουδείς αναξιοπαθής.

Leave a Response