Οργισμένη ανάρτηση του Χ.Τζωρτζάκη κατά κυβέρνησης: «Προδότες κλέφτες και δυνάστες είναι – Πρέπει να αντιδράσουμε»

Κοινοποίηση:
tzortzakis

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε καθώς αποδείχθηκε πώς για ακόμη μία φορά, που η χώρα μας βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση, ο κρατικός μηχανισμός δεν υπήρχε πουθενά.

«Πληρώνω ΕΦΚΑ, ΦΠΑ Ετήσιο φόρο εισοδήματος. Πληρώνω ένσημα ως ηθοποιός χωρίς να τα χρειάζομαι αφού πληρώνω ΕΦΚΑ. Δημοτικά τέλη. Δημοτικούς Φόρους Τέλος ακίνητης περιουσίας. Πληρώνω την ΕΡΤ.

Τα τέσσερα τελευταία τα πληρώνω δυο φορές. Μία για το σπίτι μας και άλλη μια για την επιχείρηση μας. Πληρώνω ΈΝΦΙΑ Φόρο μεταβίβασης κληρονομιάς(ναι πλήρωσα στο κράτος φόρο για να πάρω κάτι που έφτιαξαν οι γονείς μου για μένα) Πληρώνω το 1%του ετήσιου τζίρου της τουριστικής μου επιχείρησης στο Δήμο.(αυτός είναι καινούργιος φόρος που θα τον πληρώσω αναδρομικά για τρία χρόνια ενώ μόλις ήρθε, φοβερό ε;)

Σήμα αυτοκινήτου. ΚΤΕΟ αυτοκινήτου. Ασφάλεια αυτοκινήτου. Διόδια. Φόρο στη βενζίνη. Πληρώνω Φορο στο πετρέλαιο κίνησης. Πληρώνω ιδιωτική ασφάλεια για τα παιδιά. Πληρώνω τις κλήσεις στην τροχαία(αδύνατον να μην έχεις κλήσεις στην τροχαία και να εργάζεσαι στο κέντρο, όχι δεν παρκάρω σε πεζοδρόμια και σε καμία περίπτωση δεν παρκάρω σε διαβάσεις)

Και μάντεψε. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω όλα τα παραπάνω και όσα ακόμα χρειαστούν. Έχω πρόβλημα που όσα χρόνια ζω δεν έχω δει μια φορά, ούτε μία φορά, τον περίφημο κρατικό μηχανισμό να αντιδρά. Μια ζωή πνιγόμαστε, καιγόμαστε, αποκλειόμαστε. Και άντε πες αυτά είναι έκτακτα.

Τα πάγια;

Όταν θέλουμε ΜΕΘ δεν έχουμε ΜΕΘ. Όταν θέλουμε πυροσβεστικά δεν έχουμε πυροσβεστικά. Όταν θέλουμε γιατρούς μας λένε να κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια και εμείς κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια αλλά αν κολλήσεις COVID δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλεια αλλά ούτε και η δημόσια επαρκεί.

Η δημόσια εκπαίδευση πάει κατά διαόλου.

Δημόσιες συγκοινωνίες είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης. Δικαιοσύνη που κωλυσιεργεί και μεροληπτεί κατά των αδυνάτων.

Πληρώνουμε από τα πιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη. Τα περισσότερα νοικοκυριά κρυώνουνε. Δεν παράγουμε τίποτα. Εισάγουμε σχεδόν τα πάντα.

Η προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ είναι στο επίπεδο της ζούγκλας του Αμαζονίου κι εκεί παίζεται να είναι και καλύτερα.

Ακόμα και με τα εξοπλιστικά του στρατού που τόσο διαφημίζουνε κι εκεί για τα μπάζα είμαστε. Απαρχαιωμένος εξοπλισμός και μεταχειρισμένα των Αμερικανών, των Γάλλων και των Γερμανών. Ένα φου να κάνουν οι Τούρκοι θα μας ισοπεδώσουν ας μη γελιόμαστε. 

Παραλαλάμε κάθε φορά για διεθνή υποστήριξη. Γινόμαστε επαίτες σωτηρίας. Ποιος; Ο λαός που το 40 έκανε τους φασίστες Ιταλούς να χορεύουν ταραντέλα στα σύνορα και οργάνωσε ένα από τα πιο σημαντικά αντάρτικα κατά των ναζιστών Γερμανών. Κι ύστερα πουλάνε πατρίδα και εθνικισμό. Οι πατριδοκάπηλοι, μόνο να πνίγουν παιδάκια στο Αιγαίο ξέρουν. Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά τους. Οι απάνθρωποι.

Προδότες κλέφτες και δυνάστες είναι.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος της ιστορίας.

Πρέπει να αντιδράσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. TOTAL RESPECT!

 2. Τι είπαμε ότι είναι αυτός? Ηθοποιός. Αυτοί με το κίνημα #metoo# που γ@μ@ουνται άντρες με άντρες, γυναίκες με γυναίκες, που ο ένας καταγγέλλει τον άλλον, βιάζει τον άλλο, δέρνει, κακοποίει, λέει ψέματα, λέει ότι κάτι του συνέβη πριν 15 χιλιάδες χρόνια και καλά. Και όλα αυτά, για τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Από αυτό το σινάφι είναι ο κύριος? Σοβαρό σινάφι, σοβαρή και η γνώμη του. Για αυτο με έτρωγαν όλη την μέρα σήμερα.

  1. Ο/Η Ο ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ! λέει:

   Η πλειοψηφία των Ηθοποιών και γενικά, των Καλλιτεχνών είναι Σπουδαίοι Άνθρωποι!
   Καλά κάνουν και καταγγέλουν όσα φρικτά τους συνέβησαν γιατί δεν ξεπερνιούνται ποτέ τα ψυχικά τραύματα.
   Έχει Δίκιο σε όλα ο Χάρης! Αν δε σε ενοχλούσαν αυτά που λέει δε θα ασχολιόσουν καθόλου.
   Προφανώς όμως, σε πονάνε πολύ οι Αλήθειες που γράφει, Φασιστάκι! Πιές ξυδάκι να σου περάσει! Καλόπιοτο!

 3. Πολύ καλή η φωνή σου βοωντας εν τη ερήμω.

 4. αδυσώπητα λόγια, ευθύτατα, στο θέμα!
  η νέα γενιά καιρός να ξυπνήσει και να πάρει την χώρα και το μέλλον της στα χέρια της, και να αφήσει τα κινητά και την καλοπέραση!

 5. ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ….

  Με τα ΧΤΙΚΙΑ που ποτίζουν τον κόσμο εδώ και πάνω από 1 χρόνο…

  Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς, για τη Δικαιοσύνη… να μην ελπίζουν ούτε σε ακαταδίωκτα ούτε στο “αφεντικό” τους (τον εωσφόρο) να τους γλυτώσει. Είναι πεθαμένοι / ξεγραμμένοι ήδη.

Comments are closed.