Οργιάζουν τα σενάρια για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Τα σκοτεινά σημεία στον θάνατό της είναι…» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
mairi_chronopoyloy_thanatos

Ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος που η Μαίρη Χρονοπούλου έχασε τη ζωή της και ο δικηγόρος της έχει στείλει αίτημα προς στην εισαγγελέα Πρωτοδικών με σκοπό να ερευνηθούν ξανά τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται η διαδικασία λήψεων καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια τραυματισμού που οδήγησαν στον θάνατο την Μαίρη Χρονοπούλου.

Ως πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών και σήμερα αναμένεται η κατάθεση του Νίκου Ταγόπουλου, ηθοποιός και πρώην σύντροφος της εκλιπούσης.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξήγησε τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει να πιστεύει ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα.

Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα κινητά πράγματα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια. Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε. Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: