Οργή των κληρικών της Χίου κατά Μηταράκη για τους… ψεκασμένους και θεματοφύλακες!

Κοινοποίηση:
iereia

Περίσσευε η οργή και η αγανάκτηση των κληρικών της Χίου κατά του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, επειδή – όπως του καταμαρτυρούν – αμαύρωσε την εορτή των Θεοφανείων με την στάση του την περασμένη Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 και τα γεγονότα στα λιμάνια των Μεστών και της Χίου.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, με τρόπο χειμαρρώδη, αλλά και νηφάλιο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, που βρέθηκε με το Δ.Σ. και τον εφημέριο της Συκιάδας στο Θόλος, σήμερα το πρωί, κατακεραύνωσε τον υπουργό και τον κατηγόρησε ευθέως για υποκρισία.

Απέκρουσε δε τα περί…ψεκασμένων και θεματοφυλάκων, που ο κ. Μηταράκης εκτόξευσε εναντίον των πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Χίου, την Πέμπτη, για να αποτρέψουν τη εκφόρτωση των μηχανημάτων της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που προορίζοντο για την κατασκευή της υπερδομής προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος. Εξήρε ακόμα το γεγονός ότι δεν σημειώθηκαν ακρότητες και επεισόδια κατά τις συγκεντρώσεις.

Ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό και τον κάλεσε να ακούσει τους πολίτες της Χίου και τόνισε ότι υπάρχει μια ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, πάνω στην οποία μπορούν να εργασθούν και να συναποφασίσουν για την δημιουργία της δομής.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι δεν υπάρχει εφησυχασμός και αν συμβεί κάτι, όλοι οι κληρικοί θα βρεθούν όπου χρειαστεί μαζί με όλους τους πολίτες της Χίου στον αγώνα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τήν στιγμή που πατάει τό πόδι του στήν Χίο ό κοντοστοπούπης ή μισοχισιά τό Μηταράκι πέταγμα στή θάλασσα μέ μιά πέτρα δεμένη στό πόδι του.
    Ο Εβραίος τό Μηταράκι διάλεξε επίτηδες τήν γιορτών τών Θεοφανίωνγιά νά φέρει τίς μπουλντόζες στή Χίο γιά νά μάς ταπεινώσει καί νά δείξει τό απύθμενο μίσος του κατά τής Ορθοδοξίας.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΧΙΟΥ!

Comments are closed.