Οργή στην Ινδία για 17χρονο που σκότωσε με την Porsche του πατέρα του δύο ανθρώπους και τον τιμώρησαν με μια έκθεση 300 λέξεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΟΡΓΗ

Ένας 17χρονος οδηγός σκότωσε σε τροχαίο δυστύχημα δύο ανθρώπους στην Ινδία. Ο νεαρός που προκάλεσε το τροχαίο οδηγούσε την Porsche του επιχειρηματία -εργολάβου- πατέρα του. Αυτό που προκάλεσε την οργή του κόσμου ήταν πως του επιβλήθηκε ως τιμωρία να γράψει μια έκθεση 300 λέξεων.

Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταδίδει το indiatoday. Οι διερχόμενοι τον ακινητοποίησαν και τον ξυλοκόπησαν, έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, ο ανήλικος βγήκε με εγγύηση, σύμφωνα με το περιφερειακό δικαστήριο, 14 ώρες μετά την κράτησή του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγγύηση χορηγήθηκε, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι το έγκλημα που διέπραξε ο ανήλικος δεν ήταν σοβαρό.

Ο μόνος όρος που του επιβλήθηκε για να παραμείνει ελεύθερος ήταν να κάνει κοινωνική εργασία για 15 ημέρες και να γράψει έκθεση 300 λέξεων «για την επίδραση των τροχαίων ατυχημάτων και την αποφυγή τους».

Την Τρίτη αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του 17χρονου, επειδή είχε δώσει το αυτοκίνητο στον ανήλικο, ο οποίος μάλιστα δεν είχε άδεια οδήγησης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ζητούν ο ανήλικος να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο ως ενήλικος, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει: «Όποιος βοήθησε τον κατηγορούμενο πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασής τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και οι Ινδοι μας αντιγραφουν . Αλλα εκει τουλαχιστον υπαρχει και οργη . Στο Ελλαδισταν τι υπαρχει?

Comments are closed.