Οπτική ψευδαίσθηση: Είσαι αληθινός Σέρλοκ Χολμς εάν βρεις το ψεύτικο κοχύλι σε 6 δευτερόλεπτα

Κοινοποίηση:
nfngf

Αυτή η νέα οπτική ψευδαίσθηση έχει μπερδέψει και τους πιο ικανούς. Μόνο οι άνθρωποι που έχουν ικανότητες Σέρλοκ Χολμς μπορούν να την λύσουν.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πολλά κοχύλια σε μία παραλία. Κάπου ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα ψεύτικο κοχύλι, που είναι ζωγραφισμένο. Μπορείτε να το βρείτε μέσα σε 6 δευτερόλεπτα;

Κοιτάξτε την εικόνα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσπαθείτε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα. Έχετε 6 δευτερόλεπτα.

οπτική ψευδαίσθηση

Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά.

Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Ο χρόνος σας τελείωσε! Μπράβο σε όσους κατάφεραν να βρουν το ψεύτικο κοχύλι σε 6 δευτερόλεπτα! Όσοι δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν, μπορούν να δουν τη λύση στην παρακάτω εικόνα.

οπτική ψευδαίσθηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και εγω που ξερω οτι ειναι αυτο και δεν ειναι καποιο αλλο ;;;

Comments are closed.