Ομάδα κόβει το αλκοόλ για να παίξει στο Europa League! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
cardiff-europa

Γνωρίστε την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Κάρντιφ Μετροπόλιταν!

Την τελευταία ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία κέρδισε τη συμμετοχή της στο Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με ένα και μοναδικό όνειρο: μία αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται υπομονή. Κόπος. Και μπόλικη τύχη.

Βλέπετε, η ουαλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης του Europa.

Χρειάστηκε να επικρατήσει της Μπάλα Τάουν στα πλέι οφ του ουαλικού πρωταθλήματος και οι παίκτες της, όλοι Βρετανοί και όλοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, είναι έτοιμοι για την υπέρτατη θυσία.

Το αλκοόλ και οι φοιτητικές… κραιπάλες θα μπουν για λίγο στην άκρη.

Η Κάρντιφ Μετροπόλιταν κληρώθηκε για να αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League την Προγκρές Νίεντεκορν από το Λουξεμβούργο!

«Για εμάς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που θα παίξουμε σε ολόκληρη τη ζωή μας. Οπότε δεν θα έχει πάρτι και γέλια. Αυτά είναι για όσους μα συνοδεύσουν στο ταξίδι στο Λουξεμβούργο», εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας, Μπράντλεϊ Γούλριτζ.

Οι προπονήσεις της ομάδας διαφοροποιήθηκαν. Πλέον γίνονται τέσσερις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και αναμετρήσεις προετοιμασίας τα σαββατοκύριακα, από τη στιγμή της πρόκρισης στο Europa League.

Την ίδια στιγμή, το ταξίδι στο Λουξεμβούργο θα είναι μία πρωτόγνωρη στιγμή για όλους. Όχι μόνο η ομάδα του Πανεπιστημιου θα έχει την ευκαιρία για έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Αλλά και οι παίκτες θα καταφέρουν να φύγουν από τα σύνορα της χώρας! Κανείς τους δεν έχει ταξιδέψει για μία αναμέτρηση μακριά από την Ουαλία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: