Ολοταχώς προς διαζύγιο Άρης και Κ.Μήτρογλου

Κοινοποίηση:
mitroglou

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Άρη, όμως δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ότι είναι ικανός να προσφέρει και να δείξει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο έμπειρος στράικερ επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι του Άρη. Οι λιγοστές συμμετοχές του, μόλις 10 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά η πενιχρή συγκομιδή του (σ.σ μόλις δύο γκολ) δεν έχουν ικανοποιήσει τον Άκη Μάντζιο και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Επίσης, ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές του και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του 33χρονου επιθετικού. Οι δύο πλευρές το επόμενο διάστημα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους και εάν θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί άδοξα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του έμπειρου επιθετικού.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές το καλοκαίρι να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον επιθετικό να αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response