Ολομέτωπη επίθεση ΗΠΑ σε Κίνα για κορωνοϊό: Απέκρυψαν σκόπιμα κρούσματα και θανάτους

Κοινοποίηση:
ntonalnt_tramp

Μετά και τα φέρεται πως δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου και κατηγορούσε την Κίνα, ότι απέκρυψε στοιχεία για τον κορωνοϊό. Μια έκθεση που των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που βλέπει το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζει ότι οι κινεζικές αρχές σκόπιμα δώσανε ψεύτικους αριθμούς.

Η Κίνα έχει αποκρύψει την έκταση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα και δεν έχει αναφέρει ούτε τα συνολικά κρούσματα ούτε τους θανάτους από τον COVID-19, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που κατατέθηκε στον Λευκό Οίκο, όπως μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο τρεις Αμερικανικούς αξιωματούχους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αξιωματούχοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή η έκθεση είναι μυστική και αρνήθηκαν να αποκαλύψουν λεπτομερώς το περιεχόμενό της.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, οι δημόσιες ανακοινώσεις της Κίνας για τα κρούσματα και τους θανάτους είναι σκόπιμα ελλιπείς. Οι δύο αξιωματούχοι δήλωσαν μάλιστα, ότι η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι αριθμοί της Κίνας είναι ψεύτικοι.

Ο Λευκός Οίκος έλαβε την απόρρητη έκθεση, την περασμένη εβδομάδα, όπως ανέφερε ένας από τους αξιωματούχους.

Υπενθυμίζεται ότι η Κίνα έχει ανακοινώσει πάνω από 81.500 κρούσματα κορωνοϊού από τον Δεκέμβριο, καθώς και σχεδόν 3.300 νεκρούς από τον COVID-19.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εντάξει το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες ότι το Σταλινικού τύπου καθεστώς της ΚΙΝΑΣ δίνει μονίμως ψέυτικα στοιχεία.

Leave a Response