Ολοκλήρωση επίσκεψης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Ινδία

Κοινοποίηση:
xoupis-geetha-

Η επίσημη επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη στην Ινδία ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη 11 Απριλίου

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, σε συνέχεια των εποικοδομητικών συναντήσεων με τη στρατιωτική ηγεσία των Ινδικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την αεροπορική βάση AGRA και τη Σχολή Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών η οποία εδρεύει εντός αυτής, τις εγκαταστάσεις της 50 Independent Parachute Brigade όπου ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό της έργο, όπως επίσης και την Αεροπορική Βάση PUNE.

Είχε επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθεί εταιρείες τεχνολογίας, αμυντικού εξοπλισμού και καινοτομίας και να ενημερωθεί περί των δυνατοτήτων τους.

Η πληθώρα των συναντήσεων και των ενημερώσεων στις οποίες συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την παραμονή του στην Ινδία, προστίθεται στην ανακοίνωση, κρίνονται ως ιδιαιτέρως επωφελείς και αναμένεται να αναβαθμίσουν τις ήδη άριστες σχέσεις των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο, με την από κοινού συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκπαιδεύσεις, αυξάνοντας παράλληλα τη διαλειτουργικότητα και την ενίσχυση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων τους Δυνάμεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΑΤΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΡΙΑ ΜΕΣΟ ΓΑΥΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ……….

Comments are closed.