Οι Times προειδοποιούν: «Αντιμέτωπη με κυρώσεις η Ελλάδα με τις παροχές Τσίπρα!»

Κοινοποίηση:
Αλέξης Τσίπρας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη χώρα μας , με αφορμή τις … προεκλογικές παροχές του Αλέξη Τσίπρα κρούουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

Οι έγκυροι Times επισημαίνουν ότι η Ελλάδα έχει μπει στο … στόχαστρο των δανειστών πλέον μετά από αυτά τα πακέτα … παροχών του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα, λίγες μόλις μέρες προτού ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο «καταπονημένος» Τσίπρας προσπαθεί μέσω παροχών σε συνταξιούχους να ανεβάσει την μειούμενη δημοτικότητά του, ωστόσο, στις Βρυξέλλες «βλέπουν» παραβίαση των κανόνων για το πρωτογενές πλεόνασμα, που η χώρα έχει συμφωνήσει (3,5% επί του ΑΕΠ).

Κατά την εφημερίδα, οι Ευρωπαίοι αξιολογητές που έφτασαν στην Αθήνα «έμειναν έκπληκτοι από τις αιφνιδιαστικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει η εφημερίδα στις ανταποκρίσεις των ελληνικών ΜΜΕ, όπου μεταξύ των κυρώσεων που ενδέχεται να πέσουν στο τραπέζι είναι η διακράτηση του μεριδίου της Ελλάδας από τα κέρδη από ομόλογα της ΕΚΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “Γαία πυρί μιχθήτω” για τον “κουρασμένο” αλητο-κοπρίτη …
    Πού θα πάει, όμως ; Η κρεμάλα τον περιμένει …
    Η τιμωρία του, από τον Ελληνικό Λαό, θα είναι σκληρή και παραδειγματική …
    Αν νομίζει ότι θα γλυτώσει αυτός και το παρεάκι του, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ …

  2. βγει δ βγει ο τσιπρας στ αρχιδια του τα λεφτα του καθε μηνα θα τα παιρνει 10000 χιλιαρικακα την πουτσα εμεις θα τη τρωμε μεχρι τα επομενα 50 χρονια αμα ζουμε

Leave a Response