Οι 8 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα

Κοινοποίηση:
1685243

Καλό θα είναι όσοι άνδρες θέλουν να κάνουν τις παρακάτω ερωτήσεις να το ξανασκεφτούν.

Οι παρακάτω δεν είναι απλά άστοχες προτάσεις που οδηγούν σε άβολους διαλόγους. Είναι ολέθρια λάθη. Είναι αφορμή για να γίνεις ένας απ’ αυτούς που σιχαίνονται οι γυναίκες. Και είναι κρίμα, γιατί είσαι καλό παιδί.

Για να μην κάνεις την γκάφα, σου αποκαλύπτουμε τις οκτώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε μια γυναίκα, μαζί με τις εναλλακτικές τους.

«Με πόσους άντρες έχεις πάει;»

Αυτή η ερώτηση είναι απαγορεύμενη τόσο για σένα, όσο και για εκείνη. Και επειδή ούτε εσύ θα ήθελες να σου την κάνει, ασ’ την έξω απ’ τις συζητήσεις σας.

Ούτως ή άλλως, στην πραγματικότητα δεν θέλεις να ξέρεις την απάντηση.

Δεν έχει σημασία αν ο αριθμός είναι μικρός ή μεγάλος. Το μόνο που θα προκαλέσει η απάντηση της, είναι μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι για εκείνη. Έχει πάει με πολλούς; Θα σκεφτείς ότι δεν είναι και τόσο δύσκολη στις προτιμήσεις της.

Έχει πάει με πολύ λίγους; Θα σκέφτεσαι τι πηγαίνει στραβά.

Δοκίμασε εναλλακτικά : «Πόσες μακροχρόνιες σχέσεις έχεις κάνει;».

«Θέλεις να πάμε σπίτι μου μετά;»

Το ραντεβού σας πάει εξαιρετικά και αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Να της προτείνεις να πάτε στο σπίτι σου. Στο δικό σου μυαλό, το αίτημα σου μοιάζει απολύτως λογικό, αλλά έτσι όπως το διατυπώνεις, είναι σαν να θεωρείς το σεξ σιγουράκι.

Μην την κάνεις να αισθάνεται ότι θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει και πιο κομψός τρόπος που δεν δηλώνει τίποτα το λιγότερο.

Δοκίμασε εναλλακτικά: «Νομίζω ότι η βραδιά δεν πρέπει να τελειώσει εδώ».

«Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τους δικούς μου;»

Το να γνωρίσει την οικογένεια σου είναι μεγάλο βήμα για εκείνη. Ένα βήμα που μπορεί μεσοπρόθεσμα να απογειώσει ή να καταστρέψει τη σχέση σας και που σίγουρα σε πρώτη φάση θα την επισημποιήσει στο μυαλό της. Για μας, ωστόσο, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Ο λόγος που έχουμε την τάση να γνωρίζουμε το κορίτσι στην οικογένεια, είναι επειδή δεν θέλουμε να μας ρωτούν συνέχεια «ποια είναι η τυχερή». Γι’ αυτό ακριβώς δεν έχουμε και κανένα πρόβλημα να τους συστήνουμε όλες τις σχέσεις μας, ακόμα και τις περιστασιακές.

Αν η τωρινή σου είναι μία απ’ αυτές, μπορεί να ζήσει και χωρίς να γνωρίσει τους δικούς σου. Για να ζήσουν αυτοί καλά κι εσείς καλύτερα…

Δοκίμασε εναλλακτικά: «Θα ήθελες κάποια στιγμή να έρθεις από το σπίτι μου;». Σημείωση: μόνο αν έχετε ξεκαθαρίσει ότι έχετε σχέση.

«Σ’ άρεσε;»

Ειλικρινά, γιατί να τη ρωτήσεις κάτι τέτοιο; Πρώτα απ’ όλα, αν δεν της άρεσε το σεξ μαζί σου δεν πρόκειται να σου πει την αλήθεια. Τουλάχιστον όχι εκείνη την ώρα. Δεύτερον, δείχνεις πόσο ανασφαλής είσαι στο συγκεκριμένο θέμα. Και αν υπάρχει κάτι που ξενερώνει τις γυναίκες απίστευτα, αυτό είναι η ανασφάλεια.

Δοκίμασε εναλλακτικά: Τίποτα. Δεν υπάρχει εναλλακτική ερώτηση. Πες της απλά ότι σου άρεσε πολύ.

«Μα τι είναι αυτό που έβαλες;»

Ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα. Ειδικά από τη στιγμή που έχει φάει πάνω από μιάμιση ώρα μπροστά στους καθρέφτες του σπιτιού της προκειμένου «να είναι όμορφη για σένα».

> Δοκίμασε εναλλακτικά: «Θα ήθελα να σε δω και με (το ρούχο που προτιμάς) κάποια στιγμή».

«Έχεις βάλει κιλά ή μου φαίνεται;»

Συγχαρητήρια. Μόλις έφαγες κέρατο. Απλά δεν το ξέρεις ακόμα.

> Δοκίμασε εναλλακτικά: «Τι θα έλεγες αν ξεκινούσαμε τζόκινγκ;».

«Πάλι με τις φίλες σου θα βγούμε;»

Σε καταλαβαίνουμε. Ειδικά αν οι φίλες της μπορούν να θάψουν σε ένα βράδυ περισσότερο κόσμο απ’ ό,τι ο Rick Grimes σε πέντε σεζόν του Walking Dead. Κι εννοείται ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να τις ανέχεσαι συνέχεια.

Πρέπει, ωστόσο, να χειριστείς με περισσότερο τακτ την υπόθεση. Κυρίως, για να μην μπεις εσύ κάτω απ’ τα φτυάρια των φιλενάδων.

> Δοκίμασε εναλλακτικά: «Νομίζω πρέπει να διευρύνουμε λίγο τον κύκλο μας, να βγαίνουμε και με άλλους». Οι ατάκες θα οδηγήσουν το θέμα προς συζήτηση κι εσύ θα έχει την ευκαιρία να αναφέρεις αυτά που σ’ ενοχλούν.

«Με την πρώην μου κάναμε και αυτό στο κρεβάτι. Θες να το δοκιμάσουμε;»

Ώστε ψάχνεις αντικαταστάτρια της πρώην σου. Τέλεια. Μόλις χώρισες.

> Δοκίμασε εναλλακτικά: «Έχω μια ιδέα για την επόμενη φορά». Βάλ’ τη στο τριπάκι να αναρωτηθεί τι έχεις στο μυαλό σου. Ασ’ τη να φαντάζεται. Να είσαι σίγουρος ότι η φαντασία της είναι εξίσου δημιουργική με αυτή της πρώην σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: