Οι φωτογραφίες με τους ημίγυμνους Έλληνες στρατιώτες στα χιόνια που γονάτισαν το ιντερνετ

Κοινοποίηση:
1

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ελληνικού Στρατού ανήρτησε φωτογραφίες με τη δράση και την προσφορά του Ελληνικοήυ Στρατού σε social media, και γονάτισε το ίντερνετ.

Οι φωτογραφίες που έγιναν viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ελληνικού Στρατού κοινοποίησε φωτογραφίες που έγιναν αμέσως θέμα συζήτησης, και γονάτισαν το ίντερνετ. Στιγμιότυπα από την εκπαίδευση του Στρατού Ξηράς, τις ημέρες των σφοδρών χιονοπτώσεων, αλλά και από την προσφορά του Στρατου Ξηράς στο έργο για αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στα soocial media, o Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

“Ο Στρατός Ξηράς τις τελευταίες ημέρες, διέθεσε προσωπικό και μέσα για την αποκατάσταση περιοχών που είχαν πληγεί από τον χιονιά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα, η εκπαίδευση συνεχίστηκε σε κάθε μεριά της Ελλάδας, με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να μην αποτελούν τροχοπέδη για το προσωπικό μας, αλλά κίνητρο για την καταβολή μεγαλύτερης προσπάθειας”.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνικός Στρατός Ξηράς συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία με κάθε ευκαιρία…

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο κοπος γυμναζει το Σωμα,ο κινδυνος την Ψυχη !

  2. μολις μπουνε στον θαλαμο οι μισοι θα βγουνε ελευθεροι υπηρεσιας λογω κρυωματος ,και οι υπολοιποι λογω αρβυλων
    Δραμα .,.,.,και δεν μας πηραν χαμπαρι τα μεμετια

  3. Είπε ο Γιώργος και ξαναξάπλωσε στον καναπέ τραβώντας μια τζούρα από το φραπέ του….

  4. καραγκιοζιλικια δεν ντρεπονται αυτοι οι βλαμενοι που τα ανεβαζουν; Αυτοι θα σταματησουν τους τουρκους; και ο παππους μου βγαινει ημιγυμνος στα χιονια και τρεχει 200 μετρα. Ου να χαθειτε χοντροκολαραδες ραγιαδες που γινατε και αξιωματικοι

Comments are closed.