Οι τρείς φορές που η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε τoπλεs και μας έδειξε τις …. ΜΠΟΜΠΕΣ της

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΜΠΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της showbiz και των social media, αφού έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα απο τους λογαριασμούς που διαθέτει σε αυτά και ειδικά μέσα απο το Instagram όπου το έχει γκρεμίσει ουκ ολίγες φορές.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μπορεί πλέον ως μανούλα να μην κάνει τρομερές αποκαλύψεις, όταν όμως το αποφασίσει πραγματικά του δίνει και καταλαβαίνει και προκαλεί πάντα χωρίς εξαιρέσεις πανικό στα κοινωνικά δίκτυα και τους θαυμαστές της.

Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει το Instagram παραληρεί με τα εντυπωσιακά σωματικά χαρακτηριστικά αλλά και το πανέμορφο πρόσωπο της που την κάνει άλλωστε να ξεχωρίζει.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αυτό που θέλουν όλοι οι άντρες. Είναι απίστευτα όμορφη, σε σημείο να σου κόβεται η ανάσα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει ένα οξύτατο πνεύμα, που την κάνει ένα από τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα.

Η γαλανομάτα καλλονή κατάφερε να περάσει στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8 για όσους δεν το γνωρίζετε.

Λίγα χρόνια αργότερα γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος της κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον με την προσωπικότητά του και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής της με τον οποίο αποφάσισε ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

Η Χριστίνα Μπόμπα απασχολεί από τότε και τραβά επάνω όλα τα φώτα της δημοσιότητας και εύλογα μάλιστα αφού είναι μία καλλονή.

Δείτε την παρακάτω στις τρείς φορές που η πανέμορφη Χριστίνα πόζαρε τoπλεs…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.