«Οι πολιτικά κοντοί και οι δήθεν χριστιανοί» – Μύδροι Βελόπουλου στην Βουλή! Σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κατά πάντων!

Κοινοποίηση:
βελοπουλος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξέσπασε κατά όσων τον επέκριναν για την στάση του κόμματός του στην Διάσκεψη των Προέδρων για την αλλαγή των ανεξάρτητων Aρχών ΕΣΡ και ΑΔΑΕ.

Με την ηχηρή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, τόνισε: «Κατάλαβα τις τελευταίες πέντε μέρες ότι στη χώρα δεν κυβερνάει η ΝΔ αλλά η Ελληνική Λύση. Λοιδορούν και υβρίζουν την Ελληνική Λύση. Τα έχετε μπερδεμένα. Αλλού θα κάνετε αντιπολίτευση. Εκεί (σ.σ. δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τα έδρανα της κυβέρνησης). Όχι σε μας. Είμαστε οι μοναδικοί που κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση. Να ανησυχείτε για την έλλειψη αντιπολιτεύσεως από την πλευρά σας, όχι για εμάς», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και προσέθεσε: «Εμείς ποτέ δεν κάνουμε προσωπικές επιθέσεις σε κανέναν. Κυρίως, ποτέ χωρίς πολιτικά επιχειρήματα και αποδείξεις. Η προηγούμενη εβδομάδα είχε δύο ψηφοφορίες. Για την ΑΔΑΕ και το ΕΣΡ. Γι΄ αυτούς (σ.σ. αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ) η ΑΔΑΕ είναι κακή. Το ΕΣΡ γιατί δεν το ψηφίσατε; Εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση το 2021 ζητούσατε να φύγει το ΕΣΡ. Αυτό είναι πολιτικαντισμός. Δεν είναι αντιπολίτευση. Επί ΣΥΡΙΖΑ διορίστηκαν στο ΕΣΡ όλοι οι αριστερόστροφοι. Ήταν συμβόλαιο τιμής να ξηλώσουμε το ΕΣΡ. Ουδέποτε έχουν απολογηθεί ο κ. Κουτρουμάνος και όλοι εκεί μέσα».

Στην συνέχεια, επεσήμανε: «Σας κάναμε την χάρη και δεν ασχοληθήκαμε εδώ και πέντε χρόνια, δεν ασχοληθήκαμε μαζί σας. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν σας να λοιδορείτε, να με λέτε μπαταχτσή, να λοιδορείτε μια υγιώς επισκεπτόμενη πολιτική δύναμη. Τώρα, τέλος οι χάρες» συνέχισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και στο κλίμα αυτό ανέγνωσε παρελθόντα αποτελέσματα ψηφοφοριών της Διάσκεψης των Προέδρων για ανεξάρτητες αρχές, που διορίστηκαν μέλη τους, με ψήφους και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξει ότι «είναι άλλες οι πολιτικές δυνάμεις που έκαναν deal, για τον διορισμό και δικών τους προσώπων. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχω πληρώσει πρόστιμα στο ΕΣΡ. Εμείς δεν είμαστε μπαταχτσήδες. Και αίφνης μαθαίνω ότι έχω υπόθεση, ότι υπάρχει καταλογισμός προστίμου που εγώ δεν γνωρίζω; Είστε εφορία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς γνωρίζετε εσείς και το ΠΑΣΟΚ; Φέρατε εδώ τα τάγματα Αζόφ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλέει με τη φρασεολογία ναζί».

Επειτα, σημείωσε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρόεδρός σας, που την εικόνα του φιλοτεχνεί ο κ. Σούλης, δεν ντραπήκατε ποτέ να στήσετε εικόνες με φτυάρια. Είναι ντροπή να στήνουν εικόνα για να δείξουν ότι φτυαρίζει λάσπη. Πιστεύω πρώτη φορά έπιασε φτυάρι ο κ. Κασσελάκης. Ο άνθρωπος λέει άλλα αντί άλλων. Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι λένε. Χτυπάτε στην ηθική μας υπόσταση; Θα χτυπάμε την ηθική σας υπόσταση» ανέφερε και προσέθεσε: «Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μου προκαλεί απέχθεια, έχει κάνει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και πάει, λέει ο Τσίπρας στο σπίτι του Ζάεφ. Το 61% των νομοσχεδίων της ΝΔ τα ψήφισε το ΠΑΣΟΚ. Το 45% το ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλάτε για την Ελληνική Λύση;».

Στο στόχαστρο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης μπήκε και το ΠΑΣΟΚ: «Το δε ΠΑΣΟΚ αντί να μας συκοφαντεί, ας πληρώσει τα 400 εκατομμύρια ευρώ δανείων που χρωστάει. Αλλά πιο ΑΦΜ να διαλέξουμε του ΠΑΣΟΚ; Της ΕΛΙΑΣ; Του Κινήματος Αλλαγής; Το ΠΑΣΟΚ με τις τροχήλατες βαλίτσες τού Τσουκάτου, μιλάει για την Ελληνική Λύση. Ας συζητήσουμε εδώ μέσα για την ενδοοικογενειακή βία…. Αλλά δεν μπορείτε στο σπίτι του μπαταχτσή, μην μιλάτε για σχοινί…».

Απευθυνόμενος στο κόμμα Σπαρτιάτες, υπογράμμισε: «Στα ορεινά αναφέρομαι. Με μαφιόζους δεν μιλάμε. Είστε υποστηρικτές των ναζί. Εσείς οι δήθεν πατριώτες, συνεργάτες των ναζί, δεν ψηφίσατε το ΕΣΡ γιατί έβαλε τους ομοϊδεάτες σας στη φυλακή, η κυρία Κουτζαμάνη. Γι΄αυτό δεν ψηφίσατε. Αυτός που είναι φυλακή σάς έστειλε εδώ μέσα. Αλλιώς δεν θα σας ήξερε ούτε ο θυρωρός».

Γυρνώντας το βλέμμα προς τα έδρανα της Νίκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είπε: «Πάμε και στους δήθεν χριστιανούς τώρα. Είναι κοινοί συκοφάντες, προεκλογικά έβγαλαν δελτίο Τύπου. Ψευδέστατο. Βγάλανε και δεύτερη φορά δελτίο Τύπου. Βγάζετε δελτίο Τύπου στα βήματα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ; Καπηλεύεστε τη θρησκεία και τον χριστιανισμό αλλά με ψεύδη. Είστε παραεκκλησιαστική οργάνωση. Ρωτάω, βουλευτής του κόμματός σας, κουβαλούσε την τσάντα του Ρέστη; Ναι ή όχι; Εγώ θα μιλήσω με Γρηγόρη Ναζιανζηνό. Το μεν αληθές έν, το δε ψευδές πολυσχιδές. Πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός, γιατί εσείς οι πατριώτες δεν ψηφίσατε να φύγει το ανθελληνικό ΕΣΡ. Να πληρώνω την εφορία κανονικά και να μου λένε ότι χρωστάω χωρίς να το ξέρω, δεν το μπορώ ρε παιδιά. Έφαγα πρόστιμο γιατί είπα τη λέξη λαθρομετανάστες», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προκάλεσαν την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη. «Δεν ξέραμε κύριε Κατρίνη να σας προσλάβουμε λογογράφο του προέδρου μας», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας και συνέχισε: «Συγγνώμη που ο πρόεδρός μας συμμετέχει σε κάθε νομοσχέδιο και αναλύει τα γεγονότα. Πάει πολύ να μας μιλάτε εσείς για deal που έχετε κάνει ΙΕΚ deal. Εσείς είστε το κόμμα της υπαγωγής στα μνημόνια, εσείς είστε το κόμμα των Ιμίων, της συμφωνίας της Χάγης, και μας κουνάτε και το δάχτυλο. Κύριε Κατρίνη ο κ. Κεγκέρογλου, έδινε μάχη ποιος θα διοριστεί στο ΑΣΕΠ. Για άλλη μια φορά ψεύδεστε γιατί είπατε ότι τα πρόστιμα δεν πληρώνονται».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Ρε μπαγλαμαδες,το προβλημα ειναι τα λεφτα που δεν φερνει μεσα[τα οποια ειναι δεδουλευμενα,οχι μιζες και δωρα]ή οτι εγινε και αυτος δεκανικι του Κυριακου γιατι το ΕΣΡ του’βαλε[πολυ καλο κολπο μετα τις υποκλοπες]ενα σκασμο προστιμο;’Η νομιζει κανεις οτι το τσογλανι του ΕΣΡ δεν ειαι πουλημενος;[δεν συζηταω το προστιμο του ΣΔΟΕ]Καταλαβαμε τωρα την βρωμια και αλητεια;Σου βαζουν ενα υπερογκο ποσο προστιμο και μετα σε εκβιαζουν.Αντε τωρα να νομιζεις οτι ο καθε Βελοπουλος,Νατσιος και αλλοι ειναι πολιτικοι και οχι παρακολουθηματα.Για μενα, τερμα η Ελληνικη Λυση,οσο και να προσπαθει ο Σαρακης με παπαριες δικαιολογιες

 2. Οταν η μαφια του εσρ του ζαβου τον πεθανε στα προστιμα καθε τρεις και λιγο γιατι ειπε λαθρομεταναστες δεν σας ειδα να συγκινειστε.Σας ενοχλει που βγαζει το ψωμι του απο την δουλεια του και δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος οπως σχεδον ολοι οι αλλοι και καθε τοσο ψηφιζουν νομους να πληρωνουμε χαρατσια σε δικηγορους , μηχανικους και γιατρους που εναι οι συντεχνιες της βουλης.

 3. Όλοι εσείς οι άθλιοι και ανίδεοι συκοφάντες που λέτε για τις καταθέσεις του Βελό στην Γερμανία, είναι λεφτά της εταιρίας του στη Γερμανία στον λογαριασμό της.

  Δεν έχει κανένα δικαίωμα να τα πάρει και να τα βάλει σε Ελληνικές τράπεζες. Το Γερμανικό κράτος τον κυνηγά δικαστικά το επόμενο πρωί κλείνοντας την εταιρία του γιατί θα θεωρείται “offshore”. Ναι αυτό που σας λένε ότι είναι παράνομο στην Ελλάδα είναι και στη Γερμανία.

  Και αν μπορούσε να το κάνει, θα πληρώνατε 2 φορές κόστος μεταβίβασης για κάθε συνδιαλλαγή σας; Μία για να μεταφερθούν τα λεφτά σε Ελληνική τράπεζα από το εξωτερικό και μία για να πληρωθούν προμηθευτές και μισθοί υπαλλήλων στην Γερμανία;
  Κατανοείτε τί μλκς αναπαράγετε;

  Όχι δεν στηρίζω των Βελό γιατί ψήφισε μνημόνιο και ΝΑΙ στον 4675/20. Αλλά επειδή έχω εταιρία στην Αγγλία, το να έχω τα λεφτά της εταιρίας σε Ελληνική τράπεζα είναι όχι μόνο ΠΑΡΑΝΟΜΟ με βάση την Αγγλική νομοθεσία (όπως και με την Ελληνική βλέπε offshore) αλλά και παράνοια λόγο του κόστους μεταβίβασης για κάθε συνδιαλαγή.

  Γιατί δεν ζητάτε επίσης τα δεκάδες εκατομμύρια της Nottingham Forest του Μαρινάκη να τα φέρει στην Ελλάδα αντί να είναι στην Αγγλία με το ίδιο σκεπτικό.

  Αλλά τόσο σας κόβει.

 4. Φέρε πρώτα τα λεφτά σου απο το εξωτερικό και μετά να μιλάς . Άντε που το παίζεις και εσύ πατριώτης .

 5. ΑΦΟΥ ΤΡΕΛΛΟΒΟΤΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ,ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

 6. Ο Βελόπουλος βελάζει όπως οι κατσίκες για να τον λυπηθούν γιατί είναι τόσο ψεύτης που και ο ίδιος δεν πιστεύει αυτά που λέει. Απλά έχει πιάσει τον παλμό κάποιων αφελών που τον ψηφίζουν και τσεπώενει τις αμοιβές του από τον Ελληνικό λαό όπως και τόσοι άλλοι. Αν είναι άξιος, που για μένα δεν είναι, ας βγει μπροστάρης και νακαλέσει τον λαό σε συλαλλητήρια. Εθνικά θέματα υπάρχουν πάρα πολλά.

 7. Αργά ξύπνησες. Μην ξαναπιάσεις τον Κασιδιάρη στο στόμα σου καραγκιόζη. Αλλά αυτός εμπαίζει ακόμη και τον Θεό.

 8. Ρε Βελόπουλε, τι δουλειά είχες να ψηφίσεις το μνημόνιο του τουρκόφιλου γιωργάκη; Οι κλεφτοπασόκοι και εσείς του Καρατζαφέρη το ψηφίσατε, τα ξεχάσατε; Έτσι σας ήρθε και το ψηφίσατε ή σας τάξανε κάτι; Μετά ψηφίσατε και τα μνημόνια των Σαμαροβενιζέλων με τον αντιρατσιστικό και αυτοκτονήσατε πολιτικά! Σας τάξανε κάτι; Στήριξες τον Μητσοτάκη και στα εμβόλια της μίζας και ζήταγες λοκντάουν από τις 6. Και τώρα πάλι ψήφισες νόμους της κνδούλας. Και μην μιλάς για τον Ηλία για Ναζί γιατί ναζί σε λένε και εσένα αυτοί που ψήφισες μαζί τους τα μνημόνια! Και δεν είπες κουβέντα που απαγόρευσσν τον Ελληνα Ηλία και επέτρεψαν κόμματα λαθρομεταναστών που θέλουν ανοιχτά σύνορα! Βελόπουλε πάλι στήριξες το ανθελληνικό τόξο!

 9. Σε μαθαμε τελειωσες πολλα λογια πολυ λαδι αλα τηγανιτα τιποτα !!!!!!!

 10. Κολληταρι του Μιζοτάκη…
  150.000 γλίτωσες με παρέμβαση Μιζοτάκη…
  Γελοίε!

  1. Καλά τα είπε και τα έπραξε η Ελληνική Λύση. Μιλώντας για το ύποπτο ΕΣΡ:Το αποτελούν τύποι αδιάφοροι,αναίσθητοι μπρος στα τόσα τηλεσκουπίδια,και σαφώς βεβαίως εχθρεύονται την τέχνη του κινούμενου σχεδίου. Μακάρι να γίνει μια τέτοια πατριωτική κυβέρνηση,ώστε να βάλει και τέρμα στο δολοπλοκο ΕΣΡ.

Comments are closed.