Οι πολίτες στα κάγκελα! Καταγγελία για νέο χαράτσι από την Εθνική Τράπεζα!

Κοινοποίηση:
jonas-leupe-wK-elt11pF0-unsplash-1300x799-1

Οι περισσότεροι πολίτες πλέον χρησιμοποιούν το ebanking για να πληρώνουν και να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν με τις ώρες σε μια ουρά. Όπως μάς καταγγέλει αναγνώστης, η Εθνική Τράπεζα έβαλε ένα νέο “χαράτσι” σε αυτή τη διαδικασία. Για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, πρέπει να πληρώνει δύο ευρώ τον μήνα!

Διαβάστε τι ακριβώς μάς  έγραψε ο αναγνώστης :

“Σας ενημερώνω ότι η ΕΤΕ απροειδοποίητα μας χρεώνει 2 ευρώ το μήνα για τη χρήση ebanking. Δηλαδή δεν φτάνει η ετήσια χρέωση των 33 ευρώ, τώρα μας φορτώνει και νέα. Το θέμα είναι ότι οι πελάτες της ΕΤΕ που χρησιμοποιούν ebanking, είναι αυτοί που εργάζονται με τον υπολογιστή τους για κάθε είδους συναλλαγή και οχι οι υπάλληλοι της ΕΤΕ….γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα η τράπεζα να μας χρεώνει, αλλά απ’ εναντίας να μας πληρώνει”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν έθιξα κανέναν με αυτό που ανέβασα. Αλλά κόπηκε. Κατά τα άλλα έχουμε εδώ ελευθερία για καταγραφή απόψεων και άλλα πολλά. Ο.Κ. σας κατάλαβα. Καληνύχτα σας και καλή συνέχεια ……..

    1. αν εγραψες εναντιον των παπαδων ειναι σιγουρο.

  2. ραδιο-αρβυλα. Δεν ισχυει κατι τετοιο

  3. Έχω μεταφέρει τα χρήματα μου στη Revolut και όλα μια χαρά ,

  4. Ε αφού είναι μονοπώλιο…
    Κλείσανε δημόσια ταμεία. Κλείσανε τα γκισε των ΔΕΚΟ. Και μπήκαν νταβατζήδες στις συναλλαγές με το δημόσιο και σε λίγο και στους ιδιώτες.
    Παράσιτα του κερατά. Αλλά και τα παράσιτα οι εργαζόμενοι που αποτελούν το λαό δεν είναι καλύτεροι.

  5. Μεταφέρετε όλοι τα λεφτά σας σε άλλη τράπεζα ή σταματήστε να κάνετε συναλλαγές με την ΕΘΝΙΚΗ και τότε θα δεις η ΕΘΝΙΚΗ.

  6. 1ον δεν λέγεται πλέον ΕΤΕ (της Ελλάδος) εδώ και πολλά χρόνια καθώς δεν είναι πλέον ελληνική.
    2ον τα ίδια νταβατζιλίκια κάνει και η Eurobank. Το ονομάζει silver advantage και είναι χρέωση 1€ τον μήνα απλά σου δίνει 3 πληρωμές λογαριασμών και 1 μεταφορά εμβάσματος σε άλλη τράπεζα δωρεάν. Χωρίς να δίνεις προμήθεια δηλαδή όταν πληρώνεις νερό ή τηλεφωνία/ίντερνετ.
    Που να δείτε τι τραβάνε απ’ τις τράπεζες στην Κύπρο οι κάτοικοι. Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις εκεί χωρίς να σε χρεώσουν είναι ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. Όλα τα υπόλοιπα έχουν νταβατζιλίκι.

Comments are closed.