“Οι παλαβές της Ιεραρχίας ζητούν και τα ρέστα βρίζοντας τον Λαό”

Κοινοποίηση:
Άτιτλο

“Το κλουβί με τις τρελές άνοιξε!

Ο παλάβρας Δωδώνης Συνετός αποκαλεί τους Έλληνες παλαβούς. Ο Μεσσηνίας ζητά να γίνονται  ιατρικές πράξεις δίχως καμιά συναίνεση στους «αμαρτωλούς», ενώ ο Αλεξανδρουπόλεως θέτει θέμα πρόσβασης των ασθενών στις ΜΕΘ που οι ίδιοι συντηρούν. Ο δικομανής Ναυπάκτου προσκυνά τ’ αφεντικά του τα οποία δεν είναι άλλα από τα πανέμορφα ευρώ, ο Ιλίου μιλά για εμβόλια ευλογίες και εσχάτως ο Διδυμοτείχου ζητά την απόλυση των μη πειθαρχούντων στα ιατρικά πειράματα.

 

Είναι απορίας άξιο πως ο Λαός ανέχεται ακόμα αυτά τα σκουπίδια, που βάλθηκαν να ξεριζώσουν οτιδήποτε Χριστιανικό κι Ελληνικό από τη συνείδηση του Λαού και συγχρόνως καταφέρονται με τις χειρότερες εκφράσεις εναντίον του.

 

Μέσα σε όλα αυτά η σοβαρή ασθένεια του Μητροπολίτη Περιστερίου εγείρει ερωτηματικά, με δεδομένο ό,τι ο συγκεκριμένος Ιεράρχης έχει ήδη από τον Απρίλιο εμβολιαστεί με το δηλητήριο της Pfizer σε εμβολιαστικό κέντρο της Δυτικής Αττικής.

 

Σύμπτωση, ίσως… Παρόλα αυτά η διεφθαρμένη σύνοδος του Λιάπη κάνει γι’ ακόμα μια φορά την πάπια, ρόλος γνωστός και συνηθισμένος για τα μαυροντυμένα ρυπαρά ανθρωπάκια που εμπαίζουν το Ευαγγέλιο και στρέφονται κατά της ελευθερίας του ανθρώπου και όλων των δικαιωμάτων του, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής αλλά και ανηθικότητας. Σε τελική ανάλυση δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από αυτούς τους Θεομπαίκτες.”

πηγή: trisxeiroteros.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Κύριος τους αφήνει να αμαρτάνουν όσο περισσότερο μπορούν για να είναι ανάλογη της βρωμιάς τους η ισάξια τιμωρία τους! Το πιο ευχάριστο είναι ότι η τιμωρία τους θα είναι εις την Αιωνιότητα κ για την ψυχή κ για το σώμα τους! Δίκαιος ο Θεός!!!!!

  2. ” Θα καταλάβετε ότι έρχεται το τέλος και ότι εφτασαν τα έσχατα, όταν δείτε τους ιερείς και τους επισκόπους να είναι χειρότεροι και ασεβέστεροι των λα’ι’κών”………” Στα έσχατα χρόνια οι ιερείς θα είναι χειρότεροι από τους λα’ι’κούς”………….Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός……..

  3. βρωμεροί ρασοφόροι στην κόλαση να καείτε, δεν αντιπροσωπεύεται τον χριστιανισμό αλλά τον διάβολο

Leave a Response